← Terug naar overzicht

Student Inhuren gaat met ons de samenwerking aan!

Vanaf heden is Student Inhuren de samenwerking aangegaan met Leiden Studentenstad. Alle (studiegerelateerde) bijbanen van Student Inhuren vind je nu in het overzicht van bijbanen, dus vind nu jouw bijbaan hier!

Student Inhuren is onderdeel van Inhuren.com. Wekelijks komen er op Student-Inhuren.nl gemiddeld 15 nieuwe bijbanen, starters vacatures en projecten voor studenten online. Deze vacatures bevinden zich met name in de volgende steden: 

  • Den Haag
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Eindhoven
  • Utrecht

Via Student Inhuren kan je onder andere naast je studie aan de slag bij internationale organisaties, ziekenhuizen, verhuisbedrijven, IT en Telecombedrijven en een groot aantal snelgroeiende MKB bedrijven.

Wil jij dus een interessante bijbaan voor naast je studie? Bekijk de vacatures en meld je bij ons aan!

Meer studentennieuws

Abonneren op