Skip to main content

Utrecht: Jongerenvoorlichter scholen en festival

Ervaring opdoen voor de klas, werken op de leukste festivals én meehelpen aan 0 verkeersslachtoffers onder jongeren?

Bij TeamAlert kan het! Bepaal zelf wanneer je wilt werken, ontwikkel je skills (zoals spreken in het openbaar of je overtuigingskracht) en krijg natuurlijk goed betaald!
 

Jij krijgt:

  • een flexibele bijbaan: heb je een periode minder tijd, bijvoorbeeld omdat je met je scriptie bezig bent? Geen enkel probleem!
  • trainingen en coaching van ervaren medewerkers en professionele trainers. Van het leren rijden in een busje tot gesprekstechnieken. Alles komt voorbij!

 

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Samen met je collega’s vertrek je ‘s ochtends vanuit Utrecht Zuilen in het TeamAlert-busje naar een locatie ergens in Nederland. Dit kan een middelbare school zijn, feestje in de stad of tof festival. Hier maak je jongeren op een originele en positieve manier bewust van verkeersveiligheid. Aan het einde van de dag kijk je met trots terug. Jullie hebben ten slotte een steentje bijgedragen aan onze maatschappelijke missie: 0 verkeersslachtoffers onder jongeren. Met muziek uit de speakers rijden jullie terug naar Utrecht.

Verkeersveiligheid lijkt een stoffig onderwerp maar met spellen, interactie en een competitie maken we er een leuke les van. De leerlingen leren geen verkeersborden uit het hoofd, maar voeren een debat, improviseren en spelen een spel met elkaar.

Jij wil graag met jongeren werken, verkeersveiligheid leuk maken en je ontwikkelen tot:

  • inspiratiegoeroe
  • presentatieheld
  • jongerenwhisperer
  • quizmaster

TeamAlert is een jonge organisatie met veel ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil jij graag met jongeren werken en verkeersveiligheid leuk maken? Solliciteer dan direct via: https://teamalert.nl/over-ons/werken-bij/jongerenvoorlichter/