Skip to main content

Ga je studeren in Leiden? Dan wil je daar natuurlijk ook wonen! Leiden is een echte studentenstad waar altijd wat te beleven is voor studenten. Er zijn veel verschillende kamers, maar ook veel studenten zijn op zoek naar een kamer. Vind hier je ideale studentenkamer!

1. Huurzone

2. Rentbird

 

Tip: lees ook eens onze pagina met zoektips voor een studentenkamer of alles over hospiteren om snel een kamer te vinden.

Maandelijks de beste kamers van Leiden in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Leiden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je krijgt van ons dan een overzicht met de beste (antikraak) kamers, appartementen, studentenhuizen en studio's in en rondom Leiden!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan met onderstaande button.

Aanmelden kamer

Kamers in Leiden

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.