Skip to main content
  • Klikspaanweg - Leiden

    (M/V), twee kamers komen vrij!!!In Januari komen er twee kamers bij ons vrij (eentje 6 maanden onderhuur)! Wij zijn op zoek naar gezellige en actieve nieuwe huisgenoten (man/vrouw), studerende aan de Universiteit/Hogeschool. De kamer die vrijkomt is 12m2 en rond de €290- incl. Wij zijn een dubbelgem...


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Lange Scheistraat - Leiden

Klikspaanweg - Leiden

Vrouwenweg - Leiden

Willem Pijperstraat - Leiderdorp

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.