Skip to main content
  • Klikspaanweg - Leiden

    (M/V), een kamer komt vrij!!! (Reistijdvoorang)In September komt er een kamer bij ons vrij. Wij zijn op zoek naar gezellige en actieve nieuwe huisgenoot (man/vrouw), studerende aan de Universiteit/Hogeschool. De kamer die vrijkomt is 12m2 en rond de €290- incl. Wij zijn een dubbelgemengd huis met 17 huisgenoten (Minerva, Augustinus, Quintus, Njord, en niet-lid). Hierdoor eet je nooit alleen en worden er ook vaak samen leuke dingen gedaan als een festivalletje pakken (Soenda, Oranjebloesem), tour du chambre, huisavonden en -weekenden! Daarnaast wonen we 4 hoog dus we hebben ook een supermooi uitzicht over de Leidse skyline.Wij bieden:- 17 huisgenoten- Een grote fusie- 1 keer per week huiseten (di/wo)- Huisbier- 3 oktober diner- en feest- Huisweekend- Tour du Chambre- Datediner- Jaarlijks huisfeest- Filmmarathons- Escalatieavonden- Gameconsoles- Wasmachine en droger- Wifi- 4 douches, 4 wc’s en grote keuken met 4 fornuizen- Schoonmaakster die elke week de gezamenlijke ruimtes komt schoonmaken- UB-uitjes!Dus ben jij op zoek naar een actief en gezellig huis waar je nooit alleen zit? Stuur dan een berichtje over jezelf en wie weet zien we je tegemoet op de hospiteeravond! Je zal later bericht ontvangen over hoe wij deze avond Corona-proof zullen inrichten.Groetjes,Het PentHuis


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Pelikaanhof - Leiden

Surinamestraat - Leiden

Rijn en Schiekade - Leiden

Klikspaanweg - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.