Skip to main content
  • Klikspaanweg - Leiden

    Lieve kamerzoekende, (Bij ons geldt eerstejaars- en reistijdvoorrang)(Only dutch speaking)Tribe XIII zoekt vanaf ongeveer 24 september een nieuwe mannelijke huisgenoot! Ben jij op zoek naar een actief, jong, dubbelgemengd huis, met 7 mannen en 8 vrouwen (Augustinus, Quintus, SSR, Asopos en niet-lid)? Dan heb je hier het juiste huis gevonden! Wij organiseren ieder jaar een huisfeest, vieren samen sinterklaas en 3 Oktober, houden kerst- en datediners en gaan geregeld samen wat drinken in de stad! Binnen het huis wordt er samen gegeten, samen gesport, samen gestudeerd en er worden vooral heel veel (slechte) series en films gekeken in onze riante fusie. Verder houden wij vooral van heel veel gezelligheid en zal er altijd een deur voor je openstaan! Bovendien hebben we een Nintendo Switch, een giga bierkoelkast en een super mooie barbecue.Ons huis beschikt over 4 wc’s en 4 douches, een gezamenlijke keuken en een gezamenlijke woonkamer met balkon. Bovendien hebben we een wasmachine en droger. De kamer in kwestie is 12m2 groot en kost €286,-per maand. Denk jij dat je thuishoort in ons huis? Stuur dan een berichtje met wat leuks over jezelf, en waarom wij jou zouden moeten uitnodigen. De hospiteeravond is op 14 september.Hopelijk tot dan!Liefs, Tribe XIII


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Schubertlaan - Leiden

Vrijheidslaan - Leiden

Oosterdwarsstraat - Leiden

Parkstraat - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.