Skip to main content
  • Parkstraat - Leiden

    Grote en hoge zolder te huur in leiden. Toilet en douche deel je met moeder en kleine kinderen. . Het tweepersoons boxpring, bank, salontafel en keukenblok kan door huurder worden gebruikt.Je kan er echt je eigen plekje van maken. Ik zoek geen huisgenootje. Je huurt de kamer en verder allebei eigen ding. Ik zoek iemand die rustig en netjes is en echt komt studeren of werken. Bezoek meenemen is in principe niet de bedoeling. Sociale activiteiten graag buitenshuis aangezien de kamer bij een gezin met kleine kinderen is.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Schubertlaan - Leiden

Vrijheidslaan - Leiden

Oosterdwarsstraat - Leiden

Hoge Rijndijk - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.