Skip to main content
  • Pelikaanhof - Leiden

    Let op: dit is een DUWO huis, hier geldt eerstejaars- en reistijdvoorrang!Huize HDP gaat hospiteren! Vanaf eind oktober (in overleg) zijn wij opzoek naar 'n gezellig en actief huisgenootje! (m) We zouden het erg leuk vinden als je dit jaar bij een studentenvereniging bent gegaan of daar komend jaar bij gaat!De kamer die vrijkomt in onze gang op de Pelikaanhof is 11 m2 en kost ongeveer 325 euro per maand incl g/w/l/tv/internet/schoonmakers. We wonen met z’n 8en in een dubbelgemengd huis (Aug/Q/SSR/DAC/niet-lid). Je deelt de badkamer en keuken met 3 anderen. Het is een DUWO huis dus je moet ingeschreven staan bij ROOM. We wonen in het centrum van Leiden, op rolafstand van alles wat je nodig hebt!We eten vaak samen, hebben elke woensdag huisavond, spontane escalatieavonden, huisverjaardagen, brakke ontbijtjes, huisweekend, datediners, kamerkroegentochten en nog veel meer! Natuurlijk is er ook ruimte voor iedereen om z’n eigen ding te doen. Zie jij het wel zitten met ons? Stuur dan een mailtje met een leuk filmpje over jezelf (info over jezelf, wat je zoekt in een huis en wat je kan toevoegen) en wie weet nodigen we je uit voor de hospi!De hospi zal op woensdag 28 september plaatsvinden.Liefs,Huize HDP


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Surinamestraat - Leiden

Rijn en Schiekade - Leiden

Klikspaanweg - Leiden

Dankmeijerpad - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.