Skip to main content
  • Rijn en Schiekade - Leiden

    Huize Den Gemolcken Geijt hospiteert voor een vrouw!(PS: Dutch speaking only)Hallo lieve kamerzoekenden!Wij zijn een dubbelgemengd huis (Minerva/Aug/Quintus/Njord/DAC) met 16 schitterende huisgenoten. Het is gevestigd in de mooiste studentenflat van Leiden aan de Rijn en Schiekade.We hebben een van de grootste fusies van Leiden waar actieve en gezellige huisgenoten iedere dag gezamenlijk koken, eten en drankjes doen. Verder hebben we een bar, een fusiecomputer, al het gereedschap voor enerverende potjes beerpong, een dartbord, een balkon, een tv, een wasmachine, een droger, een bierijskast, een pokerset en andere spelletjes, een sausparadijs en een BBQ. Hiernaast worden er elke maand ongeëvenaarde huisactiviteiten georganiseerd zoals een huisweekend, een huisfeest, een huisdatediner, huizendixo’s, mannen- en vrouwenavonden, tour de chambre en hebben we elke dinsdagavond huisavond!Jouw kamer zal 13 m2 zijn en rond de 290 euro per maand kosten. Vanaf eind september zal deze vrijkomen en kan jij je nieuwe stulpje al betrekken.Dus, ben jij op zoek naar een actief studentenhuis? Stuur ons dan een filmpje en/of uitgebreide berichtje + foto. Zet hier in ieder geval in - wie je bent - wat je doet en - wat je in een huis zoekt, en wie weet nodigen wij jou uit voor onze hospiteeravond op woensdag 21 september!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Schubertlaan - Leiden

Vrijheidslaan - Leiden

Oosterdwarsstraat - Leiden

Parkstraat - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.