Skip to main content
  • Surinamestraat - Leiden

    Geachte kijker,Hierbij bied ik een kamerwoning gelegen in Leiden, circa 10min met de auto vanaf Leiden centraal, goed te bereiken en een leuke buurt, de vraagprijs en borgprijs zijn allemaal vermeld op advertentie, de ruimte is immers niet gedeeld en geheel voor u zelf, minimale looptijd ( een jaar ) bij goed gebleken te verlengen, dit is later bespreekbaar, om in aanmerking te komen moet inkomen worden aangetoond, inkomen mag bestaan uit salaris, uitkering en studiefinanciering.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Pelikaanhof - Leiden

Rijn en Schiekade - Leiden

Klikspaanweg - Leiden

Dankmeijerpad - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.