Skip to main content
  • Vrijheidslaan - Leiden

    Huize Devolutie zoekt (2) huurders!! Geen reistijdvoorrang, geen eerstejaarsvoorrangMannen of vrouwenDUTCH SPEAKERS ONLY!Vanaf eind mei / juni!In ons huis komen er twee kamers vrij en we zijn op zoek naar twee leuke nieuwe huisgenoten!!Wij zijn een dubbel gemengd huis met 8 spontane mensen met verschillende studies, studie- en studentenverenigingen. We zijn op zoek naar een 9e en een 10e actieve huisgenoot die zin heeft in feestjes, diners, huiseten, super mooie huistrui, huisweekend, super ziek en episch huisfestival, tour de chambres, kroegentochten, sinterkerstennieuw, legendarische huisavonden en in het algemeen in is voor leuke gezamenlijke activiteiten! De volgende dag vinden we het leuk om met elkaar uit te brakken in de fusie. Het wordt gewaardeerd als je zelf iemand bent die ook met leuke ideeën komt! Elke woensdag is vaste huisavond, maar we doen ook vaak leuke dingen op andere avonden en eten meestal samen.Twee keer per week komt een schoonmaakster langs voor de gemeenschappelijke delen. De flat ligt dicht bij het centrum en faculteiten (5/10 min fietsen) en op loopafstand van station Leiden Lammenschans. Ook is er een bushalte voor de deur. De AH XL en de Lidl zitten om de hoek in het prachtige winkelcentrum de Luifelbaan met een heerlijke viszaak met betaalbare maar wel heerlijke lekkerbekken (perfect voor de uitbrakdag!)De kamer komt rond begin juni vrij, precieze data kunnen afgesproken in overleg. Stuur een leuk berichtje over jezelf in een privé bericht met foto's of een filmpje van wie jij eigenlijk bent:) En wie weet zien wij jou op de hospiteeravond op woensdagavond 15 mei!! Liefs Huize Devolutie


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leiden

Schubertlaan - Leiden

Oosterdwarsstraat - Leiden

Parkstraat - Leiden

Hoge Rijndijk - Leiden

Ook leuk om te lezen

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.