Skip to main content

In deze restaurants in Leiden eet je de beste hamburgers

Een cheeseburger, chicken burger, double meat burger, veggie burger... We kunnen er elke dag wel een paar op! Zijn jullie ook weleens teleurgesteld door een hamburgerrestaurant die geen lekkere hamburgers had? Been there, done that. Bij deze 5 hamburgerrestaurants in Leiden gaat je dat in ieder geval niét overkomen. 

1. De FF

'Get ready for the best burgers in town', staat met grote letters op hun website. En hoé! De FF is speciaal voor die hamburgerliefhebbers die houden van eigengemaakte burgers. Je kunt hier namelijk je eigen hamburger samenstellen. Een gebakken eitje op je burger? Check. Tortilla chips? Check. Pulled pork? Check, check, check! Maak jíj de beste hamburger van Leiden? Kloksteeg 7, 2311 SK, Leiden. 

2. Joe's Burger & Steakhouse

Bij Joe's Burger ben je welkom om één van de acht hamburgers te proeven. Van een Mushroom & Mozzarella Burger tot Blue Cheese Burger tot Argentinian Burger: Joe's Burger heeft het allemaal! Het restaurant serveert biologische hamburgers en heeft vegetarische varianten op de menukaart staan. Vrouwensteeg 7A, 2312 DX, Leiden

3. Hudson Bar & Kitchen

Hudson Bar & Kitchen is ideaal voor de liefhebber die graag afwisselt. Hier kun je namelijk burgers eten die je niet in elk hamburgerrestaurant vindt. Hoe klinkt Korean Crunchy Chicken voor jou? Of The Mexican burger geserverveerd in een tortilla wrap? Ook de vegetariërs onder ons kunnen hier lekker eten. Nieuwe Beestenmarkt 15-21, 2312 CG, Leiden

4. BurgerZaken

De naam doet het al vermoeden, maar bij BurgerZaken in Leiden kun je heerlijke hamburgers eten. Laat je niet foppen, want je kunt hier ook andere dingen eten dan burgers. Dus mocht je je vriend of vriendin die niet van hamburgers houdt (hoe dan?!) zo ver krijgen: breng eens een bezoekje aan BurgerZaken! Breestraat 123, 2311 CM, Leiden

5. Aloha (Vegan!)

Eet jij vegetarisch of veganistisch, maar ben je op zoek naar de perfecte vegan hamburger? Probeer dan eens de Aloha burger, inclusief vegan kaas, uit bij restaurant Aloha. Het restaurant zit op 5 minuten loopafstand van Leiden Centraal Station. Steenstraat 22, 2312 BW, Leiden

We snappen dat je nu hongerig bent door deze blog, dus er zit maar één ding op: hamburgers eten. Ben je meer van de sushi? Begrijpen we ook! Hier dus de lekkerste sushi restaurants in Leiden. Enjoy!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.