Skip to main content

Kortingen tijdens Back to School | Zo scoor je de beste deals

Eindelijk is het zomervakantie! Heerlijk even genieten van een aantal weken geen saaie hoorcolleges en moeilijke tentamens. Begrijpelijk dat je er liever nog even niet over wil nadenken, maar toch is het handig om alvast te beginnen met het voorbereiden op het volgende schooljaar. En dan voornamelijk het inkopen van schoolspullen. Want, wist je dat er voor de start van het nieuwe schooljaar altijd heel veel kortingen zijn? In deze blog lees je hoe je de allerbeste deals scoort tijdens Back to School 2023.

Wat is Back to School?

Zoals de naam het eigenlijk al zegt: terug naar school. Van juli tot en met september is de Back to School periode. Vooral in augustus vind je de allerbeste aanbiedingen op schoolspullen. Zo worden studenten een handje geholpen. Het studentenleven is tenslotte al duur genoeg!

Korting op schoolspullen

Tijdens de Back to School periode zijn er verschillende aanbiedingen op allerlei producten. Je kunt hierbij denken aan laptops, rugtassen, schriften, en nog veel meer. Bijna elke webshop met een aanbod schoolspullen doet mee. Kijk bijvoorbeeld eens bij de MediaMarkt, op bol.com of Coolblue. Maar ook Apple, HEMA en Zalando doen mee. Allemaal om ervoor te zorgen dat iedere student goed voorbereid het volgende schooljaar in kan!

Hoe scoor je de beste deal?

De aanbiedingen vliegen je waarschijnlijk om de oren in de Back to School periode. Elke webshop waar je naartoe gaat vind je talloze aanbiedingen. Maar ook in de winkels vind je goede aanbiedingen. Om de beste deal te scoren is het slim om van tevoren alvast een checklist te maken. Schrijf hier alles op wat je nog moet kopen voor volgend schooljaar. Daarna kun je beginnen met zoeken. Heb je al een bepaalde type laptop in gedachten? Dan kun je gericht op zoek gaan. Vergelijk bij verschillende webshops en vind zo de beste deal. De aanbiedingen verschillen ook per week, dus het kan soms ook helpen om nog even te wachten met bestellen. Wie weet wordt de korting dan hoger!

Dit heb je nodig

Het is dus verstandig om van tevoren een checklist te maken, waarop je alles schrijft wat je nog nodig hebt volgend jaar. Zo kun je ook makkelijk afstrepen als je iets gekocht hebt. Om je een handje te helpen met het maken van een checklist, hebben we alvast een opzet voor je gemaakt. Grote kans dat je de volgende schoolspullen nodig hebt voor volgend jaar:

  • Stevige (rug)tas
  • Laptop en laptophoes (tip: hier vind je de beste laptopaanbiedingen)
  • Koptelefoon of draadloze oortjes
  • Agenda
  • Schriften en / of notitieblokken
  • Pennen, potloden en markeerstiften
  • Etui
  • Post-its
  • Grafische rekenmachine

Met bovenstaande tips kun je je hopelijk goed voorbereiden op het volgende schooljaar en natuurlijk de beste deals scoren tijdens Back to School. Succes!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.