Skip to main content

Op deze plekken krijg je studentenkorting in Leiden!

Studenten staan bekend om hun magere bankrekening. Daarom geven veel bedrijven studentenkorting. Als arme student wil je natuurlijk geen één kortingsactie missen. Van de volgende studentenkortingen maak ik gretig gebruik.

Nelson

Nelson geeft 20% korting op vertoon van je studentenpas. Het verbaast me dan ook dat Nelson niet erg bekend is onder de studenten. Het is misschien niet de hipste winkel. Ze verkopen echter wel een aantal merken die studenten veel dragen. Denk aan Converse, Nike, Vans en Dr. Martens. Ook de befaamde Superga’s waar elke vrouwelijke student op loopt, zijn hier te koop.

Obvious kappers

Geld uitgeven aan een knipbeurt vind ik de minst leuke uitgave. Het is duur en na een maand of twee is je haar toch al weer dood, te lang of zit het niet in model. Zelf je haar knippen is ook niet voor iedereen weg gelegd. Daarom komt een studentenkorting van 25% bij Obvious kappers erg goed uit.

New York Pizza

Welke student eet nou geen pizza? En omdat een verse pizza duurder is dan een diepvriespizza wordt er toch vaak voor het laatste gekozen. Maar New York Pizza begrijpt de student gelukkig als geen ander. Daarom is een pizza voor studenten bij afhalen €5,00 en bij bezorgen €8,99. De coupons zijn voor onbepaalde tijd geldig!

Knaekpas

Met de Knaekpas krijg je op veel verschillende plekken in Leiden korting. Deze pas kost €20,- maar dit is het zeker waard. Alle kortingen zijn geldig tot het einde van het collegejaar (31 juli). De pas is ook in meerdere steden te gebruiken. In Leiden krijg je korting bij onder andere:

  • Hifi: gratis shotje blauwe bal bij het uitgaan.
  • Bioscopen Leiden: €2,- korting.
  • Coffee Company: 2 koffie halen, 1 betalen.
  • Eazie: 2e wokmaaltijd met 50% korting.
  • Panini (een van onze favoriete restaurants in Leiden): 20% korting.
  • Burger King: 2e burger gratis.

Tip: wil je dit soort leuke tips over Leiden voortaan in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.