Skip to main content

Poppodium Gebr. De Nobel wordt studieplek tijdens Red Bull Study Club

Na de succesvolle edities in de Marktkantine (Amsterdam), Winkel van Sinkel (Utrecht) en recent nachtclub BIRD (Rotterdam), opent nu Gebr. De Nobel in hartje Leiden haar deuren voor studenten. Overvolle bibliotheken, scholen en universiteiten, een vol studentenhuis: het is moeilijk om een fijne studeerplek te bemachtigen tijdens een tentamenperiode. Als student heb je behoefte aan een ontspannen werkplek. Dus waarom niet een nachtclub omtoveren als deze toch niet in gebruik is?

Niet beuken maar blokken

Gebr. De Nobel wordt vanaf 18 oktober tot en met 21 oktober omgetoverd tot een ideale studieclub! Red Bull Study Club is er om energie te verspreiden en studiemotivatie van studenten een boost te geven. Waar je normaal staat te beuken op beats, kunnen studenten nu een week lang de studieboeken induiken.

Met 75 cafés, 8 musea, 3 bioscopen en 3 theaters is Leiden een bruisende stad voor studenten. Daarnaast zijn veel poppodia en clubs nu minder in gebruik vanwege de Corona-maatregelen. Red Bull ziet kansen om wat aan het te kort aan studieplekken te doen en de horeca te steunen.

Rijen voor de bibliotheek

Tijn van Dam studeert Economie aan de Erasmus Universiteit: "Tijdens mijn studie heb ik ervaren hoe moeilijk het is om een fijne studeerplek te vinden door onder andere Corona. Ik vind Red Bull Study Club daarom een supervet initiatief, een win-win voor studenten en horeca."

De deuren van Gebr. De Nobel zijn geopend van 08.00 tot 00.00 uur. Studenten reserveren een gratis dagdeel zodat ze zeker zijn van een werkplek. Er is per dag ruimte voor 200 studenten die in stilte kunnen werken, met alles bij de hand. Afgewisseld met leuke ontspanning en inspirerende activiteiten.

Reserveer nu via deze link je studieplek.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.