U bent hier

Tandarts in Leiden

Als je in Leiden gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen.

Tandarts vinden in Leiden

Ga je in  Leiden wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Leiden. Op de website zorgkaartnederland.nl vindt je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Leiden.

Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts. Een goede tandarts is belangrijk, zodat je niet over een paar jaar voor onnodige extra kosten voor je gebit komt te staan. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Leiden naar een van de volgende spoedtandartsen.

Op zoek naar een spoedtandarts in Leiden

Het kan voorkomen dat u in de avonduren of in het weekend ernstige pijnklachten of andere gebitsproblemen krijgt. Soms zo erg dat dit niet tot de volgende dag kan wachten. Gelukkig kan je dan terecht bij de volgende spoedgevallendiensten in Leiden e.o.

Waar op letten bij tandarts kiezen

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen! Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisme je tandarts heeft. Kan je tandarts maar heel weinig zelf doen? Dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering en naar de tandarts vergoeding die je zorgverzekering verplicht is om te betalen.

Overstappen van tandarts

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts.

TIP: Vind ook je huisarts in Leiden

 

Tandartsen in Leiden 

Praktijk voor tandheelkunde Fokke

Voor preventie, restauratie en esthetiek. Voor als je een gezonde mond belangrijk vindt. Kwaliteit - Vernieuwend - Persoonlijke aandacht

Hof van Roomburgh 4
2314 ZB Leiden
071-5414233
www.tandartsfokke.nl

Tandartspraktijk Kies-precies

Een gezonde en mooie mond is weggelegd voor iedereen! Ons enthousiaste team werkt met u samen om dit doel te bereiken. In een bijzondere en vernieuwde werkomgeving leveren wij kwalitatief hoogwaardige mondzorg. U bent voor ons een gelijkwaardige partner bij de zorg voor uw gebit. 

Rijnsburgerweg 147 
2334 BN Leiden 
info@kies-precies.nl  
www.kies-precies.nl

Tandartspraktijk de witte tulp

De tandarts en het team van tandartspraktijk de Witte Tulp bieden u zorg, persoonlijke aandacht en advies voor de mond en het gebit. Goede mondverzorging is belangrijk voor zowel een eerste indruk als voor de gezondheid.

 

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op