← Terug naar overzicht

10 momenten waarop je je huisgenoten uit huis wilt gooien

Huisgenoten hebben kan heel leuk zijn maar is zeker niet altijd gemakkelijk! Er zijn zelfs tijden dat je ze erger vindt dan je jouw eigen broertjes/zusjes ooit hebt gevonden. En dat zegt heel wat. Ik heb tien frustraties op een rijtje gezet. Heb jij een ergere?

1. Wanneer je net alles hebt opgeruimd, even weggaat en je weer terugkomt in een verschrikkelijke bende. UGH!

2. Als je ziet dat jouw was (nat!) uit de wasmachine is gehaald en op een grote hoop ergens neer is gelegd.

3. Als je ziet dat je huisgenoot dat lekkere stuk chocola heeft opgegeten dat jij jezelf had belooft na een rotdag. Beter verstoppen dus!

4. Wanneer het hele huis wakker schrikt van een wekker die afgaat, behalve degene voor wie het alarm bedoeld is. Fijn! Zo lig jij je al een half uur te ergeren aan het geluid voordat jouw dag eigenlijk begonnen is.

5. Huisgenoten die al-tijd het eten laten beschimmelen in de koelkast. Zo ranzig!

6. Wanneer je je huisgenoot per ongeluk naakt ziet, of andersom..

7. Het moment dat je de wc’s inloopt en de geur van je huisgenoot, die hier net even een half uurtje de bril warm heeft gehouden, je al tegemoet komt. Yuk!

8a. Wanneer je lekker een douche gaat pakken en je in een soort tapijt van haar staat, omringt door gebruikte scheermesjes. Gross!
8b. En je daarna ziet dat je shampoo op is, terwijl je zeker weet dat je nog een halve fles had.

9. Als je huisgenoot besluit om een huisfeest te geven. Helaas moet jij de volgende dag vroeg op dus geniet je net wat minder van de keiharde muziek en het geschreeuw.

10. Als je je huisgenoot tegenkomt in de ochtend en diegene een heel verhaal wilt vertellen, maar jij daar precies nul zin in heb. Can u not?

Máár... ze kunnen ook heel lief zijn. Toch?!

Meer studentennieuws

study university library
winterse activiteiten in leiden
Abonneren op