← Terug naar overzicht

Waarom short stay echt iets voor jou kan zijn

Ben jij iemand die niet graag op één plek blijft? Of ben je simpelweg op zoek naar een woonruimte dicht in de buurt van je stagebedrijf? Dan is short stay echt iets voor jou! Hierbij huur je voor een periode van maximaal 6 maanden een studio/kamer. Benieuwd wat hier zo te gek aan is?! Hier alle pluspunten op een rijtje… 

1. Volledige verzorging

Je hoort het goed! Je hoeft helemaal niks meer te doen aan je nieuwe crib. Voordat je er in trekt is alles volledig schoon en ingericht! Van je bank tot je bed, alles staat voor je klaar. Geen zwaar getil en gesjouw om je hele inboedel te verplaatsen naar je nieuwe woning.

2. Niks ontbreekt

Om het nog makkelijker te maken kun je verschillende pakketten bestellen voor in je nieuwe kamer. Denk aan een keukenpakket, handdoeken en linnengoed pakket en/of een mega uitgebreid pakket met een niet te missen koffiezetapparaat en LCD-tv. Zo hoef je dus nog minder mee te nemen tijdens het verhuizen.

3. Altijd op een toplocatie

Alle kamers bevinden zich op toplocaties. Dit komt helemaal mooi uit voor wanneer jij een woonruimte zoekt tijdens je stageperiode. Wil je liever wat dichter in de buurt van jouw hogeschool of universiteit wonen? Geen probleem! Ook dat is mogelijk.

Het kan natuurlijk ook dat jij als travelbird niet graag lang op één plek blijft wonen. Dan is short stay de ideale oplossing. Zonder al teveel moeite kun je zo intrekken in een mooie kamer in Amsterdam of Utrecht. Zo kan je voor een tijd lang genieten van wat deze mooie steden te bieden hebben!

4. Moderne woonruimtes

Deze short stay kamers zijn helemaal van deze tijd! Waarom? Omdat de meeste bedrijven veel tijd en moeite hebben gestoken in het renoveren en moderniseren van grote gebouwen speciaal voor jou. Zo bevinden de meeste short stay kamers zich in gebouwen met wel 400 kamers bij elkaar. Zo heb je ook nog eens veel leuke buren van jouw leeftijd.  

 

Meer studentennieuws

winterse activiteiten in leiden
bomen planten
Abonneren op