← Terug naar overzicht

4 typische horrorhuisgenoten

Huisgenoten kunnen geweldig zijn, maar soms heb je net even wat minder geluk. Vieze afwas dat weken in de gootsteen blijft staan, mensen die elke ochtend ruim de tijd nemen in de badkamer of juist die ene huisgenoot die tot in de vroege uurtjes herrie maakt, terwijl jij de volgende ochtend een belangrijk tentamen hebt. Arghh! Wij hebben vier voorbeelden van horrorhuisgenoten voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het ergste?

Luidruchtige huisgenoot

Deze huisgenoot is niet te ontlopen. Iedereen merkt het gelijk als deze huisgenoot thuis is. De muziek staat al-tijd snoeihard, het lijkt net of hij/zij altijd de slaapkamer aan het verbouwen is en van de trap lopen gaat al helemaal niet zonder geluid.
Snel wegkomen? Vergeet het maar! Als je deze persoon tegenkomt krijg je een heel levensverhaal te horen. Leave. Me. Alone!

Onzichtbare huisgenoot

Deze huisgenoot is precies het tegenovergestelde van je  luidruchtige roomie. Deze sluipt altijd in het rond, lijkt wel nooit thuis te zijn en als hij/zij er is, zal je diegene nooit in de gemeenschappelijke ruimtes aantreffen. Hoe je toch weet dat deze persoon thuis was? Zijn/haar vuile afwas staat er nog en ook de was slingert in het rond. Can you not?

Altijd-feestende huisgenoot

Vergis je niet, dit is niet hetzelfde als de luidruchtige huisgenoot! Dit persoontje is overdag stil, verdacht stil! Kater aan het uitslapen, wellicht? Maar ’s nachts komt dit feestbeest uit zijn/haar hol. Ineens komen er overal vrienden vandaan en voor je het weet zit je middenin een heus huisfeest. In het weekend heel gezellig, maar op een maandag? Thanks, but no thanks!

Klagende huisgenoot

In het algemeen zijn klagende mensen al vervelend, maar een klagende huisgenoot is van een heel nieuw niveau. Bij deze personen is niets, maar dan ook echt niets, goed. Het liefst kom je deze persoon niet tegen in huis, en zodra je een Whatsapp ontvangt van deze persoon weet je al hoe laat het is.  Het allermooiste: zelf doet deze klaaggraag helemaal niets in huis

Herken jij één (of meerdere) van je huisgenoten of stiekem jezelf in deze bovenstaande voorbeelden?

Meer studentennieuws

study university library
winterse activiteiten in leiden
Abonneren op