← Terug naar overzicht

Nooit meer met je wasmand over straat!?

Als student liggen je prioriteiten ergens anders dan bij huishoudelijke dingen. Er is daarom ook niet te ontkomen aan de grote berg wasgoed die regelmatig over je kamer verspreid ligt. Elke student moet toch echt af en toe een was draaien. Maar wat als je geen wasmachine hebt?

Naar de wasserette natuurlijk! Daar kun je voor een paar euro de was doen. En als student heb je toch helemaal geen zin om een smak geld neer te leggen voor een wasmachine. De biertjes in de kroeg zijn al duur genoeg ;). Plus: het gezamenlijk aanschaffen is ook geen slim idee. Of toch niet?

Wat nou als we je vertellen dat je de wasserette naar huis kunt halen?! Splash Lease biedt je de mogelijkheid om samen met je huisgenoten een wasmachine te huren. Dit scheelt je niet alleen geld, maar ook je tocht naar de wasserette! Het enige wat je hoeft te doen is naar de website van Splash te gaan en een wasmachine te bestellen.

Hoe krijg ik die wasmachine ooit achterop mijn fiets naar huis?! No worries: ook hier is aan gedacht! Splash komt je wasmachine gewoon bezorgen in je studentenhuis zodat jij lekker op de bank kunt blijven zitten. Ideaal!

Heel leuk dat jullie hem komen brengen, maar aansluiten, hoe moet dat? Geen paniek: de mannen van Splash sluiten de wasmachine ook nog eens aan!

Kleine wasjes, grote wasjes, draai ze met de wasmachine! Laat maar lekker draaien, draaien in de Splashmachine!

Meer studentennieuws

winterse activiteiten in leiden
bomen planten
Abonneren op