← Terug naar overzicht

Huur je wasmachine of droger!

Binnenkort samenwonen met je huisgenoot? Dan komt er veel bij kijken. Er moet toch aan het een en ander ingekocht worden. Zo heb je ook een wasmachine of droger nodig. Dat kan een grote investering zijn, terwijl je ook andere spullen moet kopen. Maar wat nou als je een wasmachine gaat huren? Lees hieronder waarom jij moet gaan huren.

Waarom huren?

De prioriteiten liggen toch bij iedereen anders wat je als eerst moet aanschaffen. Maar je gaat wel samenwonen, dus moet het een en ander moet je bespreken. In de toekomst moet alles toch weer verdeeld worden met wie wat meeneemt. Denk dan aan de wasmachine. Wanneer je een nieuwe wasmachine of droger gaat kopen zit je al snel boven de driehonderd euro. Als je bij Splash gaat huren, heb je vanaf 10 euro per de maand een wasmachine of droger in huis. Die wordt voor je geplaatst en geïnstalleerd. Het bedrag kan je dan ook nog eens met je huisgenoot splitten. Of je spreekt af dat jij betaalt en je huisgenoot de was doet! Lekker makkelijk. Wanneer je voor een lange periode huurt, kan je ook nog eens de eerste drie maanden vergoed krijgen.

Je bent verzekerd

Met een abonnement ben je ook verzekerd voor als er iets kapot gaat. Dus hoeft er geen ruzie gemaakt te worden over wie de nieuwe wasmachine kapot heeft gemaakt. Met een gehuurde wasmachine is iedereen eigenaar. Je hoeft alleen contact op te nemen. Iemand komt dan iemand direct kijken wat er aan de hand is en hij wordt in de tussentijd gerepareerd of vervangen. Als er een storing is, kan je ook via de website het probleem melden. Geef aan wat er aan de hand is en wat voor wasmachine je hebt, enkele foto’s waar het vandaan komt. Op deze manier kijken ze of je ze het probleem zo op kunnen lossen of dat ze een specialist sturen.

Abonnement makkelijk wijzigen

Gaat je huisgenootje weg of met iemand anders samenwonen? Dan kan je met je account wijzigen van persoon en blijf je je abonnement houden zonder gedoe over wie nou wel de wasmachine mee mag nemen. En voor als je zelf weg gaat en het abonnement gaat opzeggen kan je het elk moment opzeggen.

TIP: je moet je wasmachine ook schoonhouden. Lees in de blog Wastips om je was én wasmachine fris te houden

Meer studentennieuws

Abonneren op