← Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste bijbaantjes van deze zomer

Heb je veel vrij deze zomer en ga je niet lang op vakantie? Dan heb je vast tijd voor een bijbaantje! Zo kun je wat geld verdienen om op je vrije dagen leuke dingen te doen. In deze blog lees je welke bijbaantjes leuk zijn voor de zomer.

Badmeester of -juffrouw

In de zomer wordt er vaak gezocht naar extra badmeesters en -juffen. Doordat mensen vrij hebben, worden zwembaden drukker bezocht. En het lekkere weer maakt het natuurlijk mogelijk om de buitenbaden te openen. Voor dit baantje moet je zelf uiteraard ook wel goed kunnen zwemmen. Ook is het belangrijk dat je alert bent!

Serveren

Ga serveren op een leuk terras. Zodoende kun je toch een beetje van het lekkere weer genieten terwijl je aan het werk bent. Daarnaast werken er veel studenten in de horeca, wat vaak zorgt voor een leuk, jong team. Houd er wel rekening mee dat serveren hard werken is! Door de drukte op het terras moet je veel lopen en de dienbladen zijn vaak zwaar. Houd jij wel van een beetje aanpoten? Dan is dit een ideaal baantje voor jou.

Bijbaantjes in het buitenland

Wil je bijverdienen, maar wil je ook wel graag naar de zon toe? Ga dan op zoek naar een baantje over de grens! Wellicht kun je ergens in Frankrijk op een terras werken. Of worden er nog medewerkers gezocht op een Spaanse camping. Bedenk waar je heen wilt en wat voor baantje je wilt en ga op zoek!

Werken op de camping

Voor een bijbaantje op de camping hoef je natuurlijk niet per se naar het buitenland. Hier in Nederland heb je ook genoeg campings! Waarschijnlijk zelfs bij jou in de buurt. De werkzaamheden kunnen hier best divers zijn. Van klusjesman of -vrouw tot werken in het campingrestaurant of achter de bar staan bij de kinderdisco. Geen sleur dus!

Heb je door deze blog een idee wat je wilt? Kijk dan op deze pagina voor openstaande vacatures in heel Nederland!

Meer studentennieuws

studentenkamer opknappen
Abonneren op