← Terug naar overzicht

6 Instagram-accounts waarmee je jouw feed kunt opleuken!

Instagram

Instagram is een van de populairste sociale mediakanalen van vandaag de dag. Van fitgirls in de sportschool tot prachtige witte stranden en heerlijke vegan maaltijden. Instagram staat vol met perfecte plaatjes van perfecte locaties en mensen. Maar als je even klaar bent met al deze gepolijste foto’s, zijn er ook genoeg andere accounts die je kunt volgen. In deze blogs staan een aantal grappige en originele accounts op een rijtje.

@boyfriends_of_insta

Volg Boyfriends of Instagram om te zien wat er schuilgaat achter alle perfecte plaatjes. Grappige fails tijdens fotosessies op het strand en vriendjes die tot het uiterste gaan voor een goede foto van hun vriendin.

@tinderconvos

Als je wel eens Tinder hebt gedownload, weet je dat je hier soms gekke mensen tegen kunt komen. Dit was de inspiratie voor Tinder Convos, een account waar je de gekste en grappigste Tindergesprekken kunt lezen. Van originele openingszinnen tot mensen die véél te straightforward zijn, het komt allemaal voorbij!

@humansofny

Humans of New York is een inspirerende account met échte mensen. Waarschijnlijk ken je het principe al van Facebook: foto’s van gewone mensen op straat in New York met daarbij hun verhaal. Omdat de pagina zo’n succes is, worden er ook regelmatig foto’s vanuit andere plekken gedeeld, zoals Italië of Frankrijk.

@cashcats

Katten doen het altijd goed op social media. En geld ook. Dus waarom zou je deze twee niet combineren? Dat is wat de oprichter van Cashcats gedacht moet hebben. Hier worden allerlei foto’s gedeeld van schattige, boze en eigenwijze katten met een hoop geld. Soms wordt er ook nog eens een fles champagne of een dure, gouden ketting bij gegooid. Echt een grappig gezicht!

@miserable_men

Foto’s van mannen die een hekel hebben aan shoppen. Dat is grappiger dan het klinkt. Een man die in slaap is gevallen op het stoeltje bij de paskamer of een jongen die een berg met tasjes vast moet houden. Op de Miserable Men Insta-pagina vind je vrijwel wekelijks een nieuwe foto van een man die tegen zijn wil is meegesleurd naar de winkel.

@studentprobs

The College Student post memes waar jij je als student zeker in kunt vinden. Slaapgebrek, feestjes en tentamenstress. Problemen waar iedere student wel eens tegenaan loopt. Dus kun jij tijdens het studeren wel een kleine pauze met wat afleiding gebruiken? Volg @studentprobs!

Probeer jij juist wat minder op Instagram of andere social media te zitten? Houd je feed dan lekker simpel, en volg alleen je vrienden. In de blog van Jorinde lees je meer over hoe je wat afstand neemt van social media.

Meer studentennieuws

Borrelplank
Abonneren op