← Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste oud en nieuw feestjes in Leiden van 2019!

new years eve fireworks

De gezelligste maand van het jaar is bijna aangebroken. En dat betekent dat je deze vraag weer heel vaak gaat horen de komende tijd: “Wat ga jij doen met oud en nieuw?” Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet zijn de tofste feestjes met oud en nieuw in Leiden weer uitverkocht. Wij zochten daarom voor je uit waar je allemaal terecht kunt met new years eve. Zo weet je zeker dat je niet achter het net vist en knallend 2020 in gaat!

Puur Oud & Nieuw Winterfestival

Wil jij 2019 afsluiten op een festival? Dan is Puur het perfecte feestje voor jou! Er komen twee verwarmde tenten op de Lammermarkt met hits en house. Het festival is van 20.00 tot 03.00 uur. Perfect als jij de jaarwisseling vroeg wilt beginnen dus! Een kaartje bemachtig je vanaf €20,61 via Puur Oud & Nieuw Winterfestival.

KRISS KROSS X DEPOPUPCLUB NYE

Na een uitverkochte editie op 2 oktober, is Kriss Kross op 31 december terug in Leiden om knallend het nieuwe jaar in te gaan. De deuren gaan om 23.00 uur open en een kaartje kost €30,95. Check voor meer info en de ticketlink het Facebookevenement: KRISS KROSS X DEPOPUPCLUB NYE.

Countdown Madness – Oud & Nieuw Gekkenhuis in Gebr. De Nobel

Ben jij gek op dat moment dat iedereen aftelt naar het nieuwe jaar? Dan is dit hét feestje voor jou! Verwacht heel veel hysterie met confetti explosies, vliegende opblaasdrops, glow in the dark taferelen en dikke lichtshows. Om 22.00 uur begint de pre-party om volledig in de stemming te komen voor 2020. Een kaartje heb je al vanaf €20 en koop je via de website van Gebr. De Nobel.

Waag Oud & Nieuw – Roaring Twenties

Is The Great Gatsby jouw favoriete film? En wil jij stijlvol het nieuwe jaar in? Dan moet je deze oud en nieuw bij Waag zijn! Je waant je volledig in de jaren ’20 met boa’s, vinyl, kandelaren en heel veel champagne natuurlijk. De early birds zijn al uitverkocht, maar je kunt nog een kaartje kopen voor €27,11. De deuren gaan open om 22.00 uur en de deuren sluiten om 01.30 uur!

Dansen bij Olivier – NYE

Ook ‘Dansen bij’ is deze oud en nieuw weer van de partij. Zoals je gewend bent, wordt er natuurlijk heel veel gedanst en gesjanst in Olivier. Let wel op, want de deuren gaan pas om 00.30 uur open en de minimale leeftijd is 21 jaar. Kaartjes koop je vanaf €19 via Dansen bij Olivier – NYE!

Geen zin in een feestje deze jaarwisseling? Vier oud en nieuw dan op een andere manier!

Meer studentennieuws

studentenkamer opknappen
Abonneren op