← Terug naar overzicht

Dit zijn de voordelen van goedkope opladers!

Het studentenleven gaat niet altijd over rozen. Je ploft na een lange dag studeren neer op de bank en dan merk je dat je je laptopoplader bent vergeten. Of dat die knul uit de bibliotheek je telefoonoplader helemaal niet heeft teruggegeven. Gelukkig hebben we voor jouw struggles een goedkope oplossing. Want waarom zou je meer geld uitgeven als het goedkoper kan? Precies! Er kleven heel veel voordelen aan het kopen van goedkope opladers. Naast dat het je natuurlijk tientallen euro's scheelt, helpt het ook in veel andere situaties. We zetten er een paar voor je op een rijtje!

Extra laptopoplader

Reis je nog regelmatig naar je ouderlijk huis of slaap je vaak bij je vriend of vriendin? Voor weinig geld kun je extra telefoon- en laptopopladers kopen bij Kabelmaatje. Of het nu voor je iPhone, MacBook, Samsung of Huawei is. Laat die extra opladers bij je ouders of vriend(in) liggen, zodat je nooit zonder oplader zit. Zo heb ik standaard een iPhone- en MacBook oplader bij mijn ouders en vriend liggen. Want zeg nou zelf: niemand zit toch te wachten op een heel weekend zonder telefoon of laptop? Je moet toch een beetje bereikbaar blijven!

Vakantie telefoonoplader

Wij vergeten nog regelmatig om onze opladers mee te nemen op reis. Vlak voor vertrek leggen we onze telefoon nog aan het infuus voor een maximaal batterijniveau. Maar dat zorgt er wel voor dat de oplader nog in het stopcontact hangt als wij al lang en breed op Schiphol zijn. Een extra oplaadkabeltje in je koffer kan daarom nooit kwaad. 

Goedkope opladers voor je vrienden

Ben jij zo'n persoon die het liefst omringd is door mensen? Dan komt het vast geregeld voor dat je vrienden bij jou thuis zitten én een oplader nodig hebben. Maar helaas: je hebt er maar één. Hoe handig is het als jouw vrienden niet hoeven te vechten om een oplaadkabeltje? Koop daarom een extra oplader en je bent de beste vriend ooit!

Het scheelt geld, je bent altijd voorzien van een oplaadkabel en je maakt er ook nog vrienden mee: wij weten het wel! Check Kabelmaatje om goedkope opladers voor jouw laptop of telefoon te bestellen. De producten zijn getest op echtheid en dat betekent dat de opladers origineel zijn en geen schade aanbrengen aan jouw laptop of telefoon.

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op