← Terug naar overzicht

Valentijnsdag 2020: dit zijn de leukste date ideeën in Leiden!

roze bloemen

Vrijdag 14 februari 2020 is het weer zover: Valentijnsdag! Dé dag om iets leuks te doen met je vriend of vriendin. Heb je nog geen idee wat je wil doen? We hebben een aantal suggesties voor je. Heb je geen partner? Geen zorgen! Deze activiteiten kun je natuurlijk ook altijd doen met je beste vriend(in), je moeder, je broer of zus of je nicht, dat is ook heel leuk! Check de Valentijnstips in Leiden hieronder: 

#1 Katten knuffelen in Sophie Kattencafé 

Voor de echte kattenliefhebber is een date bij Sophie Kattencafé de beste optie ooit. Het café is gloednieuw, want de opening was afgelopen 3 januari. Valentijnsdag is daarom de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan alle katten en poezen. In Sophie Kattencafé zit je knus in een huiskamersetting waar je heerlijk koffie kunt drinken, gebakjes kunt eten of kan lunchen. En het allerbeste: je bent ook nog in gezelschap van 8 katten! Te schattig, nietwaar?! 

Haarlemmerstraat 241, 2312 DR Leiden.

#2 Avondje uit in Gebroeders de Nobel

Zijn jij en je vriend(in) echte party animals? Ga dan op 14 februari naar Vunzige Deuntjes in Gebroeders de Nobel. De kosten zijn 10 euro per kaartje en de deuren gaan open om 23:00 uur. Lekker samen dansen op R&B muziek, gezelliger kan eigenlijk niet!

Marktsteeg 8, 2312 CS Leiden. 

#3 Lunchen bij Restaurant WOODS

Op Valentijnsdag staat Restaurant WOODS compleet in het teken van de liefde. Als jij je liefde wil verrassen met een lunch of diner, zit je hier op de goede plek! Voor 37 euro p.p. heb je een driegangenlunch en voor 57 euro p.p. heb je een driegangendiner. Klinkt het goed? Reserveren bij WOODS kan hier.

Haagweg 81, 2321 AA Leiden.

#4 Speel de Lady en de Vagebond-scène na bij de Waag

Speciaal voor Valentijnsdag heeft de Waag een actie bedacht: voor 30 euro kun je al samen met je liefde de wereldberoemde spaghetti-scène van Lady en de Vagebond naspelen. Niet met spaghetti dit keer, maar wel met Soba noodles! Je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen gerecht kiezen als je dat liever wil :-).

Aalmarkt 21, 2311 EC Leiden. 

#5 Speeddaten voor Valentijnsdag 2021

Heb je nog geen liefde deze Valentijnsdag, maar zou je die wel graag willen? Geen zorgen! Leiden heeft een aantal leuke plekken waar je kunt speeddaten, zoals Speeddaten Leiden, FlitsDate en je kunt je ook inschrijven voor een blind date bij De Waag. Wie weet ontmoet je de liefde van je leven en kun je Valentijnsdag 2021 met jouw vriend(in) vieren! Good luck! 

Wil je liever jouw vriend(in) laten zien hoe goed jij bent in de keuken? Misschien heb je wat aan deze heerlijke herfstrecepten!

Meer studentennieuws

introductieweek
Abonneren op