← Terug naar overzicht

Deze restaurants in Leiden bezorgen thuis tijdens de coronamaatregelen

burger

Door het coronavirus heeft de horeca de deuren moeten sluiten. Niet uitgaan, geen terrassen en niet uit eten. Gelukkig zijn er een heleboel creatieve ondernemers die tijdens deze crisis toch hun eten bij jou thuisbezorgen. Je vindt hier onze favoriete restaurants in Leiden die nu thuisbezorgen!

Dúo

Dúo staat bekend om het kleurrijke interieur en een kaart waar voor iedereen wat lekkers tussen zit. Tijdens de coronamaatregelen hebben ze een kleinere kaart, maar zeker niet minder smaakvol! Favoriet is de borrel box. Ze bezorgen bij je thuis van donderdag tot en met zondag en bestellen kan via WhatsApp naar 0620551848.

Gaanderij

De Gaanderij is een geliefd restaurant onder Leidenaren. Ze staan vooral bekend om hun spareribs, maar serveren verschillende gerechten; van een xxl burger tot pompoenstoof. Tijdens de coronamaatregelen kan je je lievelingsgerecht van de Gaanderij afhalen of laten bezorgen. Bestellen kan door te bellen naar 071 5133728.

Proeflokaal 1574

Zit je in quarantaine met je familie, huisgenoten of vriend(in)? Dan kan je af en toe wel een gezellige borrel gebruiken! Door het coronavirus kan je helaas geen borrel buiten de deur doen, maar Proeflokaal 1574 kan wel een borrel bij je thuis brengen. Van donderdag tot en met zondag bezorgen ze wijnen, wijn-spijscombinaties en heerlijke borrelplanken.

Jeanpagne

Bij deze bistro op de Nieuwe Rijn is het eigenlijk altijd gezellig druk. Door de coronamaatregelen is de zaak helaas gesloten, maar gelukkig zijn ze wel open voor afhalen en bezorgen. Op de tijdelijke menukaart van Jeanpagne staan klassiekers als coq au vin en boeuf bourguignon, maar ook de huisgedraaide hamburger is een echte aanrader! Bestellen kan door te bellen naar 085 8771500.

Buddha’s

Meer zin in Thais? Dan heb ik goed nieuws, want je kan nu ook bij Buddha’s bestellen! Deliveroo bezorgt in een mum van tijd Phad Thai, Tom Kha Kai en andere Thaise gerechten bij je thuis. Zet je favo Netflix serie, docu of film dus maar aan en plof neer op de bank met je lievelingsgerecht van Buddha’s.

Jacobs Banket

Heb je in deze vervelende tijd toch iets te vieren? Dan heb je in Leiden geluk, want Jacobs Banket bezorgt tot 6 april gratis bij je thuis! Deze banketbakker is al jaren een begrip in Leiden en heeft een groot assortiment lekkernijen die je via de webshop kunt bestellen.

Meer studentennieuws

Picknicken
Abonneren op