← Terug naar overzicht

Op deze plekken in Leiden kun je sushi afhalen of bestellen

Ging jij regelmatig met je vrienden of vriendinnen naar sushirestaurants voordat het coronavirus uitbrak? Dat was vast een bummer toen je hoorde dat de horeca moest sluiten. Gelukkig kun je toch je geliefde sushi eten: er zijn een aantal sushirestaurants waar je lekkere sushi kunt afhalen of bestellen. En laten we nou nèt een lijstje voor je hebben gemaakt! Check onderstaande restaurants maar eens uit:

1. Zoezie

Zoezie Leiden is één van de best beoordeelde sushirestaurant van Leiden. Met maar liefst een cijfer van 4,6 van de 5 sterren kan dat niet meer zijn dan een absolute topper. Bij Zoezie kun je je bestelling afhalen of laten bezorgen door het restaurant zelf. Fijne bijkomstigheid: Zoezie is redelijk betaalbaar! Dat is vast fijn voor je portemonnee.

2. Yuki Sushi

Op Google Reviews krijgt restaurant Yuki Sushi maar liefst 4,4 van de 5 sterren! Dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Wat óók veelbelovend klinkt, is dat hun sushichef ervaring heeft in een driesterrenrestaurant. Hun populaire gerechten Dragon Vulcano Roll en Poke Bowl Large King Salmon zijn zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Yuki Sushi is te bestellen via Thuisbezorgd.  

3. Asian Palace Leiden

Asian Palace Leiden is ook één van de restaurants waar je sushi kunt afhalen of bestellen. Het restaurant staat bekend om dat Prins Bernhard hier regelmatig eet. Dat zegt eigenlijk wel genoeg! Er is meer dan genoeg keuze (ook meer dan alleen sushi!) om te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling op te halen (Steenstraat 55) of om te bestellen bij Thuisbezorgd.

4. Shabu To Go

Iedereen is wel bekend met het sushirestaurantketen Shabu Shabu. Zij hebben ook een bezorg- en afhaalservice met hun Shabo To Go. Kies uit de vele gerechten jouw favoriete sushi uit en haal het op in het restaurant (Bevrijdingsplein 52) of laat je bestelling thuisbezorgen door het restaurant.  

5. Fusion Time

Bij Fusion Time kun je genieten van sushi, wok, snacks en eten van de grill. Dat is een goed begin om een lekkere sushiavond te houden met jezelf, je huisgenoten, je ouders of je partner! Je kunt zowel je bestelling afhalen als laten bezorgen door Thuisbezorgd. 

Ben jij er al uit waar je sushi gaat bestellen? Of ga je elk restaurant de komende tijd af? Slim! Wij zijn nog aan het twijfelen... Eet smakelijk in ieder geval! Heb je alle restaurants gehad en ben je weleens toe aan een goede burger of een Thaise maaltijd? Deze restaurants bezorgen tijdens de coronacrisis!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op