← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Leiden

kerstcadeaus

De decembermaand komt steeds dichterbij en dat betekent dat Sinterklaas en Kerst ook al bijna is! Deze feestdagen zijn niet compleet zonder leuke cadeautjes! Of het nou een cadeau van één euro is of van twintig euro, dat maakt niet uit. Het allerleukste is natuurlijk om iemand blij te maken! Wees goed voorbereid en scoor nu alvast een paar kerstcadeautjes! Waar je dat het best kunt doen? Check deze vijf winkels in Leiden eens!

WAAR

Bij cadeauwinkel WAAR vind je heel veel verschillende cadeaus, dus een perfecte winkel om voor verschillende mensen te shoppen! Je vindt hier bijvoorbeeld servies, manden, waterflessen, kookboeken en kaarsen. Een leuke bijkomstigheid is dat WAAR een duurzame visie heeft! Dat is nog eens leuk inkopen doen. 

Haarlemmerstraat 53A

Flying Tiger

Met een klein budget leuke items scoren? Dan ben je bij Flying Tiger aan het goede adres! Hier vind je echt van alles: keukengerei, kaarsen, creatieve spullen, opbergsystemen, kaarten, spelletjes, verzorgingsartikelen... noem het maar op! Hier kun je in één keer voor de hele familie inslaan :-). 

Breestraat 139

Paperwhite

Bij Paperwhite vind je de leukste gepersonaliseerde cadeautjes. Je kunt hier jouw zelfgekozen tekst op van alles bedrukken. Bijvoorbeeld op onderbroeken, T-shirts of kussenslopen. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wil! Geen tijd om langs te gaan? Je kunt ook online bestellen! 

Haarlemmerstraat 189

House of Items

Duurzame, unieke en persoonlijke cadeautjes koop je bij House of Items. Je vindt hier een groot assortiment aan leuke kaarten, maar ook sieraden, tassen, leuke sokken en fair trade verzorgingsartikelen. Let wel op: House of Items is alleen geopend op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. 

Pieterskerk-Choorsteeg 18

Normal

Normal is de winkel waar je normale items kunt kopen, maar voor een goedkopere prijs. Wil jij bijvoorbeeld make-up kopen voor iemand uit je vriendinnengroep? Of een fijne crème voor een familielid? Of misschien kun je je broertje of zusje wel blij maken met een lekkere snack. Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Normal! 

Haarlemmerstraat 54

Krap bij kas? Zo houd je geld over deze maand zodat je je niet hoeft in te houden bij het kopen van kerstcadeaus!

Meer studentennieuws

Abonneren op