← Terug naar overzicht

Voordelen van een refurbished iPhone

Refurbished iPhone

Telefoontjes zijn in deze tijd onmisbaar. Alles wat we nodig hebben staat op onze telefoon: contacten, adressen, routeplanners en foto’s. We hebben een telefoon nodig in ons leven en dan kunnen we het maar beter goed doen. Mijn gouden tip: schaf een refurbished iPhone aan!

Refurbished iPhone

Een refurbished telefoon is een tweedehands telefoon die volledig is opgeknapt en klaargemaakt voor een volgend gebruik. Ze hadden bijvoorbeeld een technisch probleem of een kleine schade aan de buitenkant. Doordat ze van binnen en buiten worden opgeknapt, zijn ze klaar voor een tweede leven! Leuk voor jou: je mag 'm voor een mooi prijsje kopen.

Voordelen van een refurbished iPhone

Een iPhone refurbished kopen heeft best wel veel voordelen. Ik zet de grootste voordelen hieronder voor je op een rijtje.

Kosten: Je betaalt voor een refurbished iPhone aanzienlijk minder dan voor een nieuwe telefoon. Het prijsverschil kan oplopen tot wel 60%. Zo koop je bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 voor maar €189, terwijl je er in de winkel €400 voor moet betalen. Dat is een enorm verschil dus!

Lange garantietermijn: Waar je bij Apple slechts één jaar gratis garantie krijgt, kan je er met een refurbished iPhone vaak minimaal twee jaar van genieten. Bij Apple is het mogelijk om deze garantietermijn tegen betaling te verlengen, maar je bent dus goedkoper uit met de garantie en service van een refurbished telefoon.

Uitgebreide controle: Een gebruikte iPhone wordt volledig gecheckt en gestript voordat deze als refurbished iPhone wordt doorverkocht. Je bent er dus zeker van dat wanneer je een refurbished telefoon koopt, deze zo goed als nieuw werkt. Slechte onderdelen worden namelijk vervangen en zo is je telefoon weer helemaal als nieuw.

Verschil met een tweedehands telefoon

Een refurbished iPhone is niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. Een tweedehands telefoon is vaak niet gecontroleerd door experts, waar dat bij een refurbished telefoon wel het geval is. Een nieuwe telefoon aanschaffen via Marktplaats zou ik dan ook niet echt aanraden. Een telefoon kan er dan van de buitenkant nog zo mooi uitzien, maar dat betekent niet dat deze van de binnenkant ook helemaal oké is. Ook krijg je via marktplaats geen garantie en zal je zelf voor de kosten moeten opdraaien. Wanneer je een refurbished iPhone aanschaft weet je zeker dat experts 'm helemaal hebben klaargestoomd om jou weer een paar jaar gelukkig te maken met een fijn toestel.

Heb je een refurbished iPhone aangeschaft? Check hier dan de beste apps voor studenten!

Meer studentennieuws

Abonneren op