U bent hier

EL CID introductieweek

Een week vol aandacht voor de stad, studie en het studentenleven. De EL CID is de ideale start van je studententijd in Leiden! De EL CID is de introductieweek voor alle eerstejaarsstudenten van Hogeschool Leiden en Universiteit Leiden. Op de website van EL CID kun je meer informatie vinden over onder andere de inschrijving, slaapplaatsen en de exacte data.

Leer Leiden kennen tijdens de EL CID

Tijdens de EL CID leer je Leiden in groepjes kennen. De groepjes bestaan uit studenten van zowel Hogeschool Leiden als Universiteit Leiden. Hierdoor leer je heel veel verschillende mensen kennen waar je de rest van je studententijd mee op kunt trekken! De EL CID duurt vijf dagen en heeft een afwisselend programma. Tijdens de EL CID maak je op een leuke manier kennis met je studie en het gebouw van je studie, de stad Leiden en het studentenleven. Je ziet heel veel van de stad en er is een kroegentocht, zodat je meteen weet waar je kunt uitgaan.

Tijdens de EL CID kun je ook de hele week terecht op álle studentenverenigingen van Leiden. Zij trekken alles uit de kast om te laten zien hoe geweldig hun vereniging is. Ze organiseren allemaal vette activiteiten en toffe feesten met een dikke line-up. Ga dus bij elke vereniging langs! Bij de meeste Leidse studentenverenigingen kun je je ook alleen tijdens de EL CID inschrijven om lid te worden! 

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Leiden? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

Abonneren op