U bent hier

EL CID introductie week

Een week vol aandacht voor de stad, studie en studentenleven. De EL CID is de ideale start van je studententijd in Leiden! De EL CID is de introductieweek voor de eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden. Tijdens deze week leer je zowel aankomende studenten van je eigen studie als van andere studies in Leiden kennen.

Kennis maken met je studie en meer.

Tijdens de EL CID leer je Leiden en je toekomstige medestudenten in groepjes kennen. In je groepje zitten zowel aankomende studenten die dezelfde opleiding gaan volgen als toekomstige studenten die een andere opleiding gaan volgen. Op deze manier kun je veel verschillende mensen leren kennen! De EL CID duurt vijf dagen en heeft een afwisselend programma. Tijdens de EL CID maak je op een leuke manier kennis met je studie en het gebouw van je studie, de stad Leiden en het studentenleven. Tijdens de EL CID kun je ook de hele week terecht op álle studentenverenigingen van Leiden. Handig, want bij veel studentenverenigingen is de EL CID-week het enige moment waarop je lid kunt worden!

Contact EL CID
Op de website van de EL CID kun je meer informatie vinden over andere andere de inschrijving, slaapplaatsen en de exacte data.
elcid@elcid.leidenuniv.nl

Lees ook

netflix
Abonneren op