U bent hier

Hogeschool Leiden

De Hogeschool Leiden werkt vanuit passie, oog voor talent en menselijke maat. De Hogeschool Leiden streeft ernaar om studenten het beste uit zichzelf te laten halen en zich maximaal te ontwikkelen.

Opleidingen

De lectoraten hebben tot doel om een optimale interactie tot stand te brengen tussen wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en de beroepspraktijk. Dit doen zij door middel van het verzamelen, ontwikkelen, verspreiden en (leren) toepassen van kennis. De Hogeschool Leiden heeft een groot aanbod aan opleidingen.  Je kunt kiezen tussen hbo-opleidingen, post-hbo opleidingen, cursussen, Associate degrees en Masters in voltijd, deeltijd en duaal.

De student centraal

Hogeschool Leiden stelt de student centraal. Het onderwijs is competentiegericht, biedt keuzevrijheid en uitdaging voor elke student. Het onderwijs en de organisatie zijn erop afgestemd om studenten door de opleiding heen hun eigen leerroute te laten volgen. Deze onderwijsvisie verwoord de Hogeschool Leiden met SPACE, oftewel: Studentgerichte aanpak, Persoonlijke leerroute, Assesment, Competentiegericht, Effectief én igenzinnig.

Contact Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK Leiden

info@hsleiden.nl
www.hsleiden.nl

Lees ook

netflix
Abonneren op