U bent hier

Overige studentenverenigingen in Leiden

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Leiden. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Genoeg keuze in Leiden in ieder geval..

Het Duivelsei

Hou jij er van om, onder het genot van een drankje, af en toe eens een potje Monopoly of Kolonisten van Catan te spelen? Zoek je naar een leuke groep om Weerwolven van Wakkerdam mee te spelen?

S.V. SOL (ontwikkelingssamenwerking)

De Studentenvereniging Ontwikkelingssamenwerking Leiden (SOL) is dé vereniging voor studenten die over grenzen heen kijken. SOL heeft bergen verzet! Met een sterk groeiend ledenaantal en versch

Leidse Studenten Ekklesia (filosofie)

De Leidse Studenten Ekklesia (LSE) nodigt je uit je geest te verruimen. Hier kun je je hoofd gebruiken én met hart en ziel leven. Er is ruimte om vragen te stellen

Collegium Musicus (muziek)

Collegium Musicum is dé plek in Leiden voor studenten die van muziek houden! Maar naast muziek doet CM nog veel meer. We zijn een actieve studentenvereniging met veel activiteiten en veel actie

A.S.V. Prometheus (cultureel)

Prometheus is een culturele gezelligheidsvereniging die bruist en bloeit. Elke woensdag beginnen we met een interessante lezing over de meest uiteenlopende onderwerpen, allemaal op een toegankelijk niveau.

PinQ (LHBT)

PinQ is een LHBT-netwerkorganisatie in Leiden en Utrecht voor lesbische-, homoseksuele-, biseksuele- en transjongeren. Een organisatie waar je je op je gemak kunt voelen.

AEGEE-leiden (internationaal)

AEGEE-Leiden is dé enige echte studentenreisvereniging. We maken deel uit van een netwerk met meer dan 200 zusterverenigingen, in 40 landen met meer dan 13,000 leden.

SIB-Leiden (internationaal)

De grootste internationaal georiënteerde studentenvereniging van Leiden heet SIB-Leiden, of volluit ‘Leidse Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingingen Leiden’.

Dwars Leiden-Haaglanden (groen links)

DWARS Leiden-Haaglanden is er voor alle jongeren in Den Haag, Delft, Leiden en omstreken. Alle jongeren die geven om de wereld, maar ook om hun eigen leefomgeving.