U bent hier

ESV Ichthus Leiden

E.S.V. Ichthus Leiden is een christelijke studentenvereniging voor Universitaire studenten en hbo-studenten. Ichthus Leiden wordt gevormd door 75 leden die hun christelijk geloof een plek willen geven in hun studententijd. Zij willen meer leren over God, groeien in hun geloof, getuigen van hun geloof en genieten van wat de studententijd ons te bieden heeft.

Ichthus is de enige christelijke studentenvereniging in Leiden waar je het hele jaar door lid kan worden. Het is het leukst om vanaf het begin van het verenigingsjaar lid te zijn, maar instromen kán altijd.

In de maanden september en oktober worden er speciaal voor de eerstejaars kennismakingsactiviteiten georganiseerd. Door deze activiteiten leer je de andere eerstejaars en de rest van de vereniging zo snel mogelijk kennen.

Je bent elke woensdag van harte welkom om een Ichthusavond mee te maken. Kijk op de activiteitenagenda welke activiteit er waar en wanneer is. Wil je een keer mee met een kring? Stuur dan van te voren een mail naar onze assessor.

Onze structuur

De woensdagavond is de vaste verenigingsavond en het verenigingsgebouw is Plexat, Oude Singel 152. De Ichthusactiviteiten kennen een driewekelijkse cyclus.

Week 1 Mensa & Kring & Borrel

Bij Mensa & Kring eten ze eerst met de hele vereniging op de mensa in Plexat. Hierna is er kring bij een van de kringleden thuis.

Week 2 Kring Thuis & Borrel

Kring Thuis is een kringspecifieke activiteit. Als kring eet je met elkaar en daarna is de invulling aan de kring.

Week 3 Mensa & Open Avond & Borrel

Na de mensa op Plexat wordt de avond ingevuld met een lezing, een eerstejaarsavond, een praise, een culturele avond of een andere gelijksoortige activiteit.
Na elke verenigingsactiviteit borrelen ze met elkaar in Plexat of in een van de vele kroegjes die Leiden rijk is. 

Contact Evangelische Studenten Vereniging Ichthus Leiden

Oude Singel 152
2312 RG Leiden

assessor@ichthusleiden.nl
www.ichthusleiden.nl

Lees ook

Abonneren op