U bent hier

Panoplia (christelijk)

Panoplia is een christelijke studentenvereniging in Leiden met ongeveer honderd leden. Zij maakt deel uit van de landelijke studentenvereniging C.S.F.R. (Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato). De vereniging heeft studenten uit de volle breedte van de Universiteit Leiden als lid: van juristen tot medici, van psychologen tot taalkundigen.

Ontmoeting en ontplooiing

Panoplia biedt jou wat je niet wilt missen als christelijke student. Het is een plek waar je met andere studenten kunt praten over geloof en studie, waar je kunt genieten van gezelligheid en amicaliteit, en het is daarnaast een plek waar je jezelf op tal van terreinen en onderwerpen naast je studie verder kunt ontwikkelen.

Activiteiten

Panoplia onderscheidt zich van andere christelijke verenigingen onder andere door haar studiekarakter. Dit komt tot uiting in studiekringen en interessante lezingen over maatschappelijke en christelijke onderwerpen. Verder komen de leden tweewekelijks in kleine groepjes bij elkaar voor een bijbelkring; hier denk je na over het geloof en je leert er meer over God. Ook zijn er ledenvergaderingen, maaltijden, weekenden, borrels, jaargroepavonden, een buitenlandse reis, en de Dies Natalis.

Kennismaken met Panoplia

Om een verdere indruk te krijgen van Panoplia kun je onze website bezoeken. Ook ben je van harte welkom om een activiteit, zoals een lezing of borrel, bij te wonen. In de maand juni organiseert Panoplia een open activiteit, waarbij je van harte welkom bent! Voor meer informatie kun je de website, Facebook of Instagram in de gaten houden. Verder is Panoplia te vinden tijdens de jaarlijkse EL CID-week. Bovendien worden tijdens de laatste week van augustus de Eerstejaarsdagen georganiseerd: een kennismakingsweek voor studenten die geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. Wij zien je graag bij Panoplia!

Contact

www.panoplia.nl
Facebook: Panoplia - CSFR Leiden
Instagram: csfr.leiden

Postbus 439
2300AK Leiden
abactis@panoplia.nl

Lees ook

Abonneren op