U bent hier

Levitas (kanoën)

Levitas is dé studenten kanovereniging van Leiden, gelegen aan het water in Leiderdorp op het Universitair Watersport Complex, een kwartiertje fietsen vanaf Leiden CS. Hiermee zijn ze direct gelegen aan het Groene Hart, en zijn de Kagerplassen op een kwartiertje varen afstand.

Kanoën en andere leuke activiteiten

We tellen ongeveer 100 leden die verschillende takken van de kanosport beoefenen. Er wordt actief aan kanopolo gedaan en er worden regelmatig tochtjes gevaren. Daarnaast zijn ze ook te vinden op het wilde water, op de zee, op vlakwaterwedstrijden en op slalomwedstrijden. Behalve het kanoën worden er veel leuke activiteiten op het droge georganiseerd, zoals filmavonden, tafelvoetbaltoernooien, klimmen, survivallen en stappen. Daarnaast wordt er iedere maandag- en woensdagavond een maaltijd georganiseerd. Op Levitas is niks verplicht en je kunt dus zelf beslissen wat je leuk vindt en waar je wel of niet aan mee wilt doen.

Grootse vloot van Nederland

In het clubhuis van Levitas zijn kajaks en kano's te vinden voor al deze disciplines. Met hun ca. 70 verenigingsboten hebben ze de grootste vloot van heel Nederland. Ook zijn er veel accessoires, zoals peddels, spatzeilen, anoraks, zwemvesten, helmen, etc. Dat betekent dat als je lid wordt, je niet meteen eigen materiaal hoeft aan te schaffen. Als je een tijdje bezig bent en je eigen materiaal wilt hebben, kan je dit vaak wel op het clubhuis kwijt.

Lid worden bij Levitas

Als je geïnteresseerd bent en graag lid zou willen worden, of als je gewoon een keertje wilt komen kijken of meevaren, aarzel dan niet om contact op te nemen met hun Wervings- en Introductie Commissie (WIC) via wic@levitas.nl. Iedereen is hartelijk welkom!

Contact A.L.S.K.V. Levitas

Zijlstroom 73,
2353 NN Leiderdorp

bestuur@levitas.nl
www.levitas.n

Lees ook

Abonneren op