U bent hier

Leidse Studenten Duikvereniging (duiken)

De Leidse Studenten Duikvereniging (LSD) is een van de vier studenten duikverenigingen die Nederland rijk is en werd opgericht in 1973 door een groepje enthousiaste duikers. Tegenwoordig heeft LSD een ledenaantal van ongeveer 150 leden die in meer of mindere mate en op verschillende manieren actief zijn binnen de vereniging. Uiteraard kun je bij hun een internationaal erkende duikopleiding volgen, maar daarna houdt het duiken natuurlijk niet op! Het hele jaar door organiseert LSD verschillende duikdagen, duikweekenden en zelfs duikvakanties. Nieuwsgierig? Kijk snel bij duikactiviteiten op de website.

Trainingen LSD

LSD heeft nog veel meer te bieden. Zo kun je ons twee keer in de week vinden in Zwembad De Zijl tijdens de trainingsuren: op maandag van 21:15u tot 22:15u en op donderdag van 22:00u tot 23:00u. Deze reguliere trainingen zijn alles behalve verplicht; je kunt zo vaak komen als je zelf wilt. En aangezien zwemmen dorstig maakt, vertrekken de LSD’ers aansluitend aan de training naar de borrel in het gloednieuwe Onderwaterhuis.

Andere activiteiten

Naast de vijfjaarlijkse duikweekenden in Zeeland, de Zomer- en Winterkampen, duikopleidingen en andere duikactiviteiten organiseert LSD ook (thema-)feesten, karoake-avonden, cocktailparty’s, kookcursussen, movie nights, bowlen en steengrillen, bootkroegentochten, BBQ's en nog veel meer. Een enthousiaste Evenementencommissie maakt al deze activiteiten mogelijk, maar nieuwe, leuke en spannende ideeën zijn altijd welkom!

Trainingsmaaltijden

Ook kun je elke maandag voor de zwemtraining genieten van een door leden gekookte, gebrade, gebakken of gestoofde simpele doch voedzame pré-trainingsmaaltijd. Deze wordt verzorgd door de COKE-commissie (voor Culinair Onderlegde Kokers en Eters). In de agenda vind je de COKEr van aanstaande maandag.

Verenigingsblad Acid Head

Een evenement gemist, maar toch ontzettend benieuwd naar hoe gezellig het was? Of wil je op de hoogte blijven van de meest recente foute uitspraken? Ons lijfblad de Acid Head ziet en hoort alles en doet vier keer per jaar hierover verslag aan de LSD'ers. 

Contact Leidse Studenten Duikvereniging

Zijlstroom 75
2353 NN Leiderdorp

secretaris@lsdweb.nl
www.lsdweb.nl

Lees ook

Abonneren op