U bent hier

Thor (hockey)

Thor is de enige hockeyclub in Leiden die voor en door studenten is opgericht. Ze hebben studenten van allerlei studies, leeftijden en verenigingen rondlopen. Daarnaast kun je bij hier komen hockeyen als je al je hele leven hebt gehockeyd, maar ook als beginner kun je bij Thor terecht om alle technieken te leren. Wil je niet alleen hockeyen, maar ook hockeyfeestjes meepakken en actief zijn tijdens de derde helft? Dan is Thor de beste keuze!

5 KNHB teams

De laatste jaren is Thor flink gegroeid. Sinds dit jaar hebben ze bij Thor in totaal vijf KNHB-teams; drie dames en twee heren. De eerste dames en heren teams (D1 en H1) zijn de selectie-teams, deze trainen twee keer per week op dinsdag en donderdag. De andere KNHB-teams trainen 1 keer per week; op woensdagavond. Alle teams nemen op zondag deel aan de KNHB-competitie.

Bedrijfscompetitie

Daarnaast hebben ze twee teams die op maandagavond deelnemen aan de bedrijfscompetitie. In deze competitie spelen gemengde teams (mannen en vrouwen) van verschillende bedrijven tegen elkaar. De bedrijfscompetitie traint op woensdagavond.

Trainingsgroepen voor beginners

Ook hebben ze een trainingsgroep speciaal voor beginners. Deze groep leert tijdens de trainingen op donderdagavond alle regels en technieken van hockey en kan zo eventueel doorstromen naar een van de competitieteams. Hockeyers die al meer ervaring hebben, maar niet willen meedoen aan wedstrijden, kunnen met de trainingsleden meetrainen.

Lijkt Thor je een leuke club en zou je wel eens kennis willen maken? Ga gezellig langs op een van de trainingen en doe een keertje mee (vooral KNHB-mannen zijn zij nog naar op zoek)! 

Tot snel op het veld!

Contact Leidse Studenten Hockeyclub Thor

Einsteinweg 6
2333 CC Leiden

info@hockeyclubthor.nl
www.hockeyclubthor.nl

Lees ook

Abonneren op