U bent hier

Universitair sportcentrum Leiden

Het volledig gerenoveerde Universitair sportcentrum (USC) biedt nu nog meer mogelijkheden om in beweging te komen. Het is de mix van gezelligheid, conditie, gezonde voeding, kracht, dans, sport, spel en ontspanning die jou iedere week weer in beweging brengt.

65 verschillende sporten in USC Leiden

Met meer dan 10.000 m2 aan sportplezier krijg je een unieke kans om te ontdekken wat je leuk vindt. Dans, fitness, verschillende teamsporten, yoga, body & mind, zwemmen, verdedigingssporten en een groot scala aan groepslessen. Maar ook als je kampt met een blessure of geïnteresseerd bent in voedingsadvies kun je bij ons terecht. Met 65 verschillende sporten is er voor ieder wat wils!

USC Leiden abonnement

Zowel studenten, bedrijven als medewerkers kunnen bij het USC sporten met een all-inclusive abonnement. Per doelgroep geldt een ander abonnementstarief. Je kan een Sportabonnement afsluiten: voor iedereen die alleen gebruik wil maken van onze sportfaciliteiten of Sportcoaching: voor iedereen die naast het gebruik van onze sportfaciliteiten graag meer wil leren over sport, voeding en lifestyle. Als lid van het USC kan je je opgeven voor het sportcoaching traject.

Contact USC Leiden

Einsteinweg 6
2333 CC Leiden

sportcentrum@usc.leidenuniv.nl
www.uscleiden.nl

Lees ook

Abonneren op