U bent hier

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden is een vooraanstaande internationale universiteit die gericht is op onderzoek. Het motto van de Universiteit Leiden is ‘Praesidium libertatis’, oftewel ‘Bolwerk van de Vrijheid’. De Universiteit Leiden heeft een rijke oude cultuur, met vele tradities. 

De Universiteit Leiden zit tegenwoordig zowel in Leiden als in Den Haag. In Den Haag worden voornamelijk de studies op het gebied van bestuurskunde, recht en internationale zaken gegeven, vanwege het bestuurlijke en internationale karakter van Den Haag.

Opleidingingsaanbod Universiteit Leiden

De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein. De Universiteit Leiden biedt kwalitatief goed onderwijs, een breed aanbod van masters en persoonlijke begeleiding in een sfeervolle studentenstad.

Internationale samenwerkingen

De Universiteit Leiden werkt veel samen met andere (internationale) onderzoeksinstellingen, non-profitorganisaties, overheden en bedrijven. Studenten worden opgeleid om hun kennis op competente wijze in praktijk te brengen. Ongeacht de culturele omgeving waar ze komen te werken.

Contact Universiteit Leiden

Rapenburg 70
2311 EZ Leiden

www.universiteitleiden.nl

Lees ook

scriptie goedkoop printen
study university library
Abonneren op