U bent hier

Waarom studeren in Leiden?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Leiden? Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Leiden ‘the place to be is’!

Leiden staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen die de stad telt. Er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo zijn de bekende en tevens oude studentenverenigingen Minerva en Augustinus in Leiden gehuisvest.

Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle sportverenigingen in Leiden vinden.

Het karakteristieke, bruisende karakter van Leiden vind je terug in de vele hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots. Wil je Leiden echt ontdekken? Lees dan snel even de onze top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Leiden kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Leiden!

 

Lees ook

hbo studenten
hbo studenten
Abonneren op