U bent hier

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Leiden Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Leiden Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Leiden

Zin om te stappen in Leiden? Als insider kennen wij de leukste uitgaansplekken van Leiden. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Je hoeft dus alleen maar te kiezen waar je jouw onvergetelijke stapavond gaat beleven!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.

Leuke barretjes en restaurants in Leiden

Bruisend Leiden heeft talloze leuke koffiebarretjes, smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Leiden? De geijkte én de nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Ontdek Leiden: top 6 culturele hotspots

Leuk elk weekend stappen, maar ontdek Leiden ook eens als een toerist. De top 6 culturele hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.