U bent hier

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen, doe eens wat cultureels of laat je inspireren door het pittoreske Leiden. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Uitgaan in Leiden

Zin om te stappen in Leiden? Als insider kennen wij de leukste uitgaansplekken van Leiden. Wij hebben ze in een handig day-to-day overzicht geplaatst. Je hoeft dus alleen maar te kiezen waar je jouw onvergetelijke stapavond gaat beleven!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Leiden

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Leiden en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Leiden

Bruisend Leiden heeft talloze leuke koffiebarretjes, smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Leiden? De geijkte én de nieuwe(re) food & lifestyle tips op een rij.

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Leiden heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Ontdek Leiden: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Leiden ook eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar in je woont.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en een nieuwe bar of feestje bezoeken in Leiden is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Leiden en geniet van de pittoreske én uitbundige sfeer van deze stad.

Lees ook

Abonneren op