← Terug naar overzicht

2 ambitieuze en leuke software ontwikkel stagiaires gezocht!

Beschrijving

We hebben 2 leuke en leerzame stages vacant! Pak deze kans om onderdeel te worden van een Scrumteam in een bedrijf waarin kameraadschap, plezier en vertrouwen heel hoog scoren! Ons diverse development team kan er 2 ambitieuze en slimme ontwikkelaars bij gebruiken namelijk; Meewerkstage Software Developer 

Meewerkstage Software Developer

In deze rol werk je mee aan het verbeteren en doorontwikkelen van Nétive VMS. Je draait mee in een Scrumteam en maakt onderdeel uit van het team met meerdere ervaren ontwikkelaars, designers en quality assurance engineer. Je werkt met de nieuwste Salesforce technologie aan ons product. In sprints van 2 weken worden de vernieuwingen aan de nationale en internationale eindklanten live gebracht.

Studie; HBO/WO Software Development, Software Engineering, Informatica

Meewerkstage Quality Assurance Engineer 

In deze rol werk je mee aan het project testautomatisering met als doel de realisatie van een continue delivery model voor het product Nétive VMS. Je draait mee in het Quality Assurance team en stemt intensief af met de verschillende Scrumteam. Je werkt aan testscenario's, testscripts, automatische test met een geavanceerde test tool Provar. Doel van het project is om de basismodules van het product Nétive VMS volledig automatisch te kunnen testen.

Studie; HBO/WO Business IT & Management of Informatica

Team

De afdeling Product Development is de grootste afdeling van Nétive. Op dit moment werken wij met 16 collega’s die zich bezighouden met de ontwikkeling van onze Nétive VMS applicatie. Een aantal jaar geleden hebben wij gekozen om op het Salesforce Force.com platform te gaan ontwikkelen. Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat wij nu volledig in de Cloud ontwikkelen en dat wij ook beschikken over de allerlaatste Cloud features van Salesforce. Er wordt gewerkt in 3 SCRUM teams die veel samenwerken met onze afdeling Sales & Delivery en Customer Success Management. In de teams zitten onder meer Solution Designers, Software Engineers en Testers. Wij volgen het SCRUM proces en per 2 weken wordt de samenstelling van de teams bepaald om een zo optimaal mogelijk team te creëren voor de features die gemaakt moeten worden in de Nétive VMS applicatie. De afgelopen jaren hebben wij een aantal zaken in de Nétive VMS applicatie ontwikkeld waar wij ontzettend trots op zijn: migratie naar het Salesforce platform, mobiele applicatie en de Self Service App.

Wij

Netive maakt dé onafhankelijke en complete applicatie voor het werven, inhuren en administreren van flexibele arbeid. Wij werken voor grote nationale en internationale organisaties in diverse branches. We zijn gehuisvest in Rijswijk (ZH) in een goed bereikbaar kantoor. 33 hardwerkende en handgeselecteerde collega’s wachten op een nieuwe aanwinst.

We hebben drie typen collega’s: salesachtige types, relatiemanagementtypes en natuurlijk creatieve en technische types in ons Development team.

We werken samen om onze leuke en veeleisende klanten tevreden te houden in een markt die sneller beweegt dan Google een nieuwe interface kan bedenken. Om innovatie te bevorderen is regelmatig ruimte om op ‘inspiration friday‘ te werken aan eigen projecten, zodat we nieuwe technologieën uit kunnen proberen.

Als al het andere dat je in dit profiel leest je nieuwsgierig maakt en enthousiast, vertellen wij je graag wat het precies inhoudt om deze stage binnen ons team te vervullen.

  • Vacature: Stagiair Software Development 
  • Standplaats: Rijswijk
  • Uren: 32/40
  • Werk/denkniveau: HBO/WO
Ik wil deze stage!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

Holland Security Group werken
werkenbijdefensie
Abonneren op