← Terug naar overzicht

Cultuurenthousiast? Word gids of gastvrouw/heer bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd!

Beschrijving

n Pop-up Museum Oud Amelisweerd word je verrast met wisselende tentoonstellingen. Unieke objecten uit de depots van de Utrechtse kasteelmusea – die normaal gesproken niet te zien zijn voor het publiek – worden samen met moderne kunst en design getoond tussen 18e en 19e-eeuwse behangsels die de muren van het landhuis sieren. Op een bijzondere manier worden kunst en design naast elkaar getoond. De openstelling van het museum is mogelijk dankzij de hulp van onze enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn werkzaam als gids, gastvrouw/heer of als winkelmedewerker.

Als vrijwilliger bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd zorg je voor een gezellige sfeer en een gastvrij ontvangst. Als gids krijg je meteen de mogelijkheid om te werken aan het spreken voor groepen.

Wij bieden een gezellige, bijzondere werkplek op een unieke locatie vlakbij Utrecht, in een gemotiveerd en betrokken team. We verwachten van onze vrijwilligers dat ze bereid zijn zich minimaal één dagdeel in de week in te zetten en per maand één dagdeel in het weekend.

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan Pop-up Museum Oud Amelisweerd? Je bent van harte welkom om ons team te komen versterken!

Stuur een e-mail naar werving@popupmoa.nl. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak met je om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik wil deze vrijwilligerswerk!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

Holland Security Group werken
werkenbijdefensie
Abonneren op