← Terug naar overzicht

Parttime of Fulltime Customer Advisor bij CCV in Arnhem

Beschrijving

Verdien ruim €13,50 per uur en werk parttime of fulltime als Customer Advisor bij CCV. Leer, verdien en groei in Arnhem.


Wil je kijken of deze vacature écht bij je past? Doe dan het assessment van Studiegerelateerdebijbaan.nl
Assessment doen

Wat we zoeken

Wat ga je doen?

Als parttime of fulltime customer advisor bij CCV in Arnhem draait jouw werkdag maar om één ding: betaalautomaten. Niet om jouw verdiende centen meteen weer uit de muur te trekken, maar klanten te helpen op allerlei vlakken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klant; je lost problemen op, luistert naar de wensen van de klant en adviseert zo goed mogelijk. 

Wat ga je precies doen? 
Jij bent de specialist in betaaloplossingen. Het is belangrijk dat je goed luistert naar de klant en instructies geeft op afstand om zo bijvoorbeeld een pinautomaat weer aan de praat te krijgen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant zowel telefonisch, per e-mail als in de chat. 

JIj legt de klant stap voor stap uit hoe een pinautomaat werkt en adviseert over de best passende betaaloplossing. Klanten kunnen bij jou terecht bij al hun vragen, ook op technisch vlak, want het is de bedoeling dat jij zoveel mogelijk problemen en storingen telefonisch samen met de klant oplost. Als het mogelijk is verwijs je de klant ook naar de online mogelijkheden. Merk je dat de klant een verouderd apparaat gebruikt, dan is het de bedoeling dat jij meedenkt in oplossingen, je biedt de klant bijvoorbeeld nieuwe software aan. Jouw commerciële voelsprieten staan altijd aan! 

Naast dit klantcontact zorg je er ook voor dat alle bijbehorende administratie goed wordt vastgelegd in het dossier van de klant. 

Maar ik weet niets over betaalautomaten ...? 
Daarom staat er vanaf ...... een twee weekse training voor je klaar. De eerste week duik je de schoolbanken in om met jouw nieuwe collega's de theoretische kennis onder de knie te krijgen. De tweede week begin je met bellen, maar zit er nog wel een ervaren collega naast je. In week drie is het tijd om on the job zelf aan de slag te gaan. Belangrijk is dat je tijdens deze eerste twee weken 32 uur per week beschikbaar bent. Je wordt natuurlijk gewoon uitbetaald tijdens de training. 

Reken maar op mij. En de werktijden? 
Als parttime of fulltime Customer Advisor werk je minimaal 24 en maximaal 40 uur per week. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Wat wij bieden

 • Een bruto-uurloon van ruim €13,50;
 • Een tweeweekse, betaalde training voordat je begint;
 • Je ontvangt reiskostenvergoeding;
 • Een gezellig zelfstandig team met ongeveer 15 collega’s;
 • Een allround functie met mooie doorgroeimogelijkheden;
 • Je krijgt 29 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek;
 • Gezellige collega’s en een informele werksfeer.
 • Wat wij vragen:

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Jij zet de klant altijd op één, hebt goede communicatieve skills en denkt altijd in oplossingen.
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  MBO, HBO
  Ik wil deze Fulltime (startersfunctie), Parttime (overdag), Tijdelijke fulltime baan!

  Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

  Lees ook

  bijbaan voor studenten
  Holland Security Group werken
  Abonneren op