← Terug naar overzicht

Parttime Operationele Held in Ecommerce Startup Team

Beschrijving

Kom parttime bij ons werken als Operationele Held RetroNintendoKopen.nl is uitgegroeid van hobby-projectje tot de grootste webwinkel in Nederland op het gebied van retro videogames. Inmiddels runnen we 6 verschillende websites en versturen we elke maand meer dan 1.500 pakketjes naar onze lieve klanten.

Het begint een beetje druk te worden voor ons kleine team, dus om verdere groei mogelijk te maken zijn we op zoek naar versterking: jou! Als Operationele Held draai je mee in de drie belangrijkste operationele processen in het bedrijf en ben je dus een heel belangrijke schakel in ons team.

Wat doe jij?

  • Je verwerkt de binnenkomende tweedehands inkoop, pakt met heel veel liefde de bestellingen van onze klanten in, en draait af en toe mee in de klantenservice.
  • Je werkt 8-12 uur per week, verdeeld over twee of drie middagen van 15:00-19:00 bij ons op kantoor in Utrecht.
  • Je denkt mee over hoe we de operatie en andere aspecten van de webshop nog beter vorm kunnen geven. Het voordeel van een klein bedrijf is dat we snel kunnen schakelen en experimenteren met nieuwe ideeën.

Wie ben je?

  • Je studeert of werkt en bent op zoek naar een leuke extra uitdaging.
  • Je bent energiek, ondernemend en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je woont dichtbij de Atoomweg in Utrecht.

Wat bieden wij?

  • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je bent bij ons geen vervangbaar nummertje met kille targets, maar een belangrijke schakel in een klein, hecht team.
  • Een informele en energieke sfeer. We hebben de flexibiliteit van een kleine startup en de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf.

Klinkt goed, en nu?

Vertel ons per mail waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie! Wie weet praten we binnenkort rustig verder met een kop koffie bij ons op kantoor. Wij kijken ernaar uit!

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op