← Terug naar overzicht

Passievolle wetenschapper gezocht!

Beschrijving

Wil jij op een gemakkelijke en leuke manier extra bijverdienen en ben jij een (toekomstige) wetenschapper op technisch/natuurwetenschappelijk gebied die zijn/haar passie voor wetenschap graag met jongeren deelt? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wat verwachten wij van jou?richting, die een uitdagend lesprogramma aanbieden waarbij onderzoekend leren centraal staat. Als begeleider is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken, dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, betrokken bent en initiatief toont.

Verdere vereisten:

  • Interesse in techniek en natuurwetenschap (bij voorkeur een aangesloten opleiding);
  • Affiniteit met het begeleiden van en lesgeven aan scholieren;
  • We verwachten van jou dat jij op een creatieve wijze leerlingen enthousiast maakt voor wetenschap en onderzoek.;
  • Minimaal 2 uur in de week beschikbaar Voor onze Science Academy in Utrecht zijn wij per direct opzoek naar enthousiaste begeleiders, het liefst in een technische/natuurwetenschappelijke;
  • Spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je hoeft geen ervaring te hebben in lesgeven;
  • Overigens is een VOG aanvraag via onze stichting verplicht!

 

Wat bieden wij jou?

Een groep begeleiden is een leerzame ervaring: je leert er met kinderen werken, leiding te geven aan een groep, hoe je kunt lesgeven en je eigen kennis en kunde over te dragen en te ontwikkelen. Je krijgt hierin begeleiding. Wij bieden een vrijwilligersvergoeding van 150,- euro per maand. Uiteraard staat deze functie heel goed op je CV.

Heeft deze vacature je interesse opgewekt? Stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar info@jastin.nl ! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt!

Ik wil deze vrijwilligerswerk!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op