← Terug naar overzicht

Planner Cycloon Amsterdam

Beschrijving

Als planner ben je de schakel tussen de uitvoer en de depothouder. Je bent dus een belangrijke teambuilder van de vestiging en zorgt elke week weer voor een efficiënte planning. Het leuke van de functie is dat je dicht op de werkvloer zit. Je weet waar de kwaliteiten van de chauffeurs liggen en maakt daar handig gebruik van in de planning. Natuurlijk houd je daarbij ook rekening met de verwachtingen van klanten.” - Maaike Kistemaker, bedrijfsleider Cycloon Amsterdam

Cycloon is dé sociale en duurzame bezorgexpert.

Vrijwel al het werk op postgebied wordt uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met 900 medewerkers en 31 post- en fietskoeriervestigingen door heel het land zijn we één van de grootste Social Enterprises van Nederland en het grootste fietskoerierbedrijf van Europa. In 2015 is Cycloon gestart met pakketdienst Fietskoeriers.nl. Door de samenwerking met inmiddels 19 collega-fietskoerierbedrijven is Fietskoeriers.nl nu actief in ruim 30 steden.

Onze werkwijze is succesvol.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. In verschillende dorpen en steden maakt men kennis met Cycloon. Steeds meer bedrijven, instellingen en medewerkers reageren enthousiast. We blijven ambitieus, ook de komende jaren willen we blijven groeien en zeker in de mooie stad Amsterdam! Om die reden zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Planner

16- 32 uur (op basis van beschikbaarheid en in overleg)

De functie van planner pakketten

Als planner ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle pakketten. Je zorgt voor de ontvangst, sortering en planning van alle zendingen van die dag. Je bent op de hoogte van alle details en ontwikkelingen, kent alle chauffeurs en weet precies wat de belastbaarheid en kennis van de chauffeur is. Je zorgt dat iedereen vlot aan de slag is, kan inladen en vertrekken met een efficiënte rit. Het systeem waar je mee werkt heb je volledig in de vingers en je zorgt dan ook dat dit helemaal op orde is aan het einde van de dag zodat je voor een heldere overdracht kunt zorgen. Je rapporteert aan de depotbeheerder van de vestiging in Amsterdam.

Hoe jouw werkdag als planner bij Cycloon Amsterdam eruit ziet

Je bent als eerste aanwezig om in alle rust je planning gereed te maken voordat de chauffeurs arriveren. Van het aantal pakketten voor die dag schrik je niet want dit is volgens de prognose. Als de planning van de te bezorgen pakketten voor vandaag is gemaakt, zijn je collega’s inmiddels ook binnen en na een bakkie koffie gaan jullie samen aan de slag om alle pakketten die zojuist door het transport geleverd zijn in te scannen en te sorteren op postcode. De ritlijsten leg je klaar voor je chauffeurs voordat zij binnenkomen zodat ze direct aan de slag kunnen. Zij weten wat ze moeten doen maar ze kunnen natuurlijk bij jou terecht voor eventuele vragen. Als de rit compleet en ingeladen is, kan de chauffeur op pad. Perfect volgens de planning zodat je chauffeur zijn eerste pakket kan bezorgen; het begin van zijn eerste tijdvak.

Als iedereen op pad is pluis jij de overgebleven pakketten nog uit en zorg je dat alles helder is voor de volgende dag. Als je klaar bent met je dienst draag je aandachtspunten over aan de volgende planner en maak je een dagrapport op zodat de depothouder ook op de hoogte is. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen vandaag!

Onze nieuwe collega:

  • Werkt secuur en communiceert helder;
  • Houdt van aanpakken en is fysiek fit;
  • Is proactief;
  • Is flexibel;
  • Is minimaal een half jaar beschikbaar, af en toe ook op zaterdag;
  • Denkt in oplossingen en mogelijkheden: de klant staat op nummer 1;
  • Maakt zich de processen op de werkvloer snel eigen en ziet ook snel waar het beter kan;
  • Is woonachtig in (regio) Amsterdam/Duivendrecht;
  • Ervaring in de logistiek is een pre;
  • Bezit van een rijbewijs B is een pre.

Deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct. Vertel ons in een motivatiebrief waarom jij in de startblokken staat om te beginnen en wij jou niet mogen laten lopen.

Je brief mag je richten aan Arjan Engbers en die kun je mailen naar personeel@cycloon.eu onder vermelding van "Sollicitatie planner Amsterdam". Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Bel dan gerust naar 085 - 2733 273 en vraag naar Arjan Engbers. Succes!

Ik wil deze Bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

Holland Security Group werken
werkenbijdefensie
Abonneren op