← Terug naar overzicht

Studentikoze marketing/communicatie stage

StudentenMarketing

Beschrijving

Deze stageplek is inmiddels gevuld, maar er komt regelmatig een stageplek vrij dus houd de website in de gaten. Open sollicitaties zijn altijd welkom! Mail deze naar rebecca@studentenmarketing.nl.

Zoek jij een leuke marketing/communicatie stage bij een jong en snel groeiend bedrijf in het centrum van Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vind jij het leuk om bezig te zijn met het studentenleven, wil jij jouw eigen ervaringen en drijfveren combineren met een stage en op die manier andere studenten helpen bij met hun (aankomend) studentenleven? Dan zou het zomaar kunnen dat je bij ons op de goede plek zit!

Over StudentenMarketing

Wij zijn al 15 jaar dé expert in de studentenmarkt. Met 16 stadsgerichte en nog veel meer andere studentenwebsites informeren wij jaarlijks een miljoen studenten over alles wat zij willen weten over hun (toekomstige) studentenstad.

Met een klein, jong en fris team op kantoor en een groot team van enthousiaste bloggers door het hele land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Van de meest fijne koffietentjes tot de beste feestjes, maar ook belangrijke informatie over regels rondom huurtoeslag, studiefinanciering en veel meer.

Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met zijn allen aan het platform, dus je bent vanaf de eerste dag volwaardig onderdeel van ons team.

Wat ga jij doen?

Als je bij ons komt stage lopen ben je sowieso een aanwinst vanwege jouw persoonlijke kennis van de studentenwereld. Je zal daarom bijdragen aan het maken van content op de websites. Daarbij zal jij in nauw contact staan met alle bloggers en ga jij op zoek naar geschikte kandidaten om het team aan te vullen.

Momenteel zijn we bezig met hele spannende ontwikkelingen en daar word jij straks ook bij betrokken! Daarbij is het van belang om de huidige websites niet uit het oog te verliezen, dus zal je verschillende (social media) marketingcampagnes bedenken en uitvoeren. Aan de hand van jouw interesses zullen we in een van bovenstaande onderwerpen een passende stageopdracht vinden, zodat jij aan het einde van jouw stageperiode die belangrijke studiepunten kunt bijschrijven!

Hoe ziet een dag bij ons er uit?

Je komt tussen 9 en half 10 binnen lopen. Dan doen we eerst een bak koffie. Terwijl je je laptop openklapt, hebben we het nog even over wat wij allemaal hebben uitgespookt het afgelopen weekend en gaan we los op het foute uur van QMusic. Hier schamen we ons overigens niet voor ;-).

Wij hebben kort overleg wat er vandaag allemaal op de planning staat bij iedereen, zodat iedereen aan de slag kan. Terwijl de radio de nieuwste hits of jouw favoriete muziek speelt, ben je lekker bezig met jouw projecten. We kletsen de hele dag gezellig met elkaar door, dus heb je een vraag of wil je wat leuks vertellen, dan kan dat altijd!

Voor de lunch lopen wij altijd even naar de supermarkt om te halen waar we dan trek in hebben. Samen bouwen wij de lekkerste boterhammen (of tosti’s) van Den Haag. Na de lunch ruimen we gezamenlijk even op en hockeyen of voetballen we even in de gang of in andere kantoorruimtes ;)

In de middag werken we weer verder aan onze projecten en om 16:00 uur ben je al vrij.

Wij geloven namelijk in korte werkdagen, zodat je een ideale combinatie hebt tussen werk en prive. Wij verwachten natuurlijk wel dat je je 100% inzet in de tijd dat je bij ons aanwezig bent.

Wie zoeken wij?

 • Een derdejaars HBO student(e) in de richting Communicatie, Marketing, HR of Economie;
 • Je bent enthousiast, leergierig en niet bang om je handen uit je mouwen te steken;
 • Je bent communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken;
 • Affiniteit met sociale media;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame stageplaats in een ambitieuze organisatie;
 • Afwisselend werk in een jong en enthousiast team;
 • Veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • De lekkerste lunches van Den Haag;
 • Een rijkelijk gevulde koektrommel op het bureau;
 • Ontspannen werktijden;
 • En natuurlijk een stagevergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Mail dan jouw CV en motivatie naar boudewijn@studentenmarketing.nl. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met elkaar en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Ik wil deze Stage!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op