← Terug naar overzicht

TPS helpt jou afstuderen! - Financiele sector

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en ben jij ervan overtuigd dat jij een droomplan kan schrijven voor TPS? Stop. Zoek niet verder.

Jij helpt ons met een tof onderzoek, wij helpen jou met afstuderen!

SAMENGEVAT

  • Jij bent een HBO/WO student, zoekt een afstudeerstage die start in februari 2020;
  • Jij hebt affiniteit met de financiële dienstverlening;
  • Jij wil een onderzoek schrijven dat écht het verschil kan maken voor TPS;
  • Jij wil in juli 2020 uitgezwaaid worden op bovenstaande schommel met je diploma op zak.

WERKEN

Bij een TPS-afstudeerstage word je niet 40 uur aan het werk gezet zodat je in de avonduren nog aan de bak moet voor je scriptie. Nee. Bij ons ga je fulltime aan de slag met je scriptie. Daarnaast maak je kennis met de wereld van TPS en dus die van banken &verzekeringen. We hebben een uitgestippeld afstudeertraject dat je gaat doorlopen met een aantal andere afstudeerders. Door middel van dit traject krijg je de mogelijkheid om met lotgenoten te sparren en stomen we je klaar voor het werkende leven. Wij geloven erin dat jij als financial van de toekomst TPS kan helpen. We hebben dus geen vaste onderzoeksonderwerpen staan, maar gaan graag het gesprek met jou aan om te kijken waar jij kansen ziet voor TPS.

Onderwerpen waar je aan kunt denken zijn:

  • Procesoptimalisatie;
  • Business Intelligence;
  • Finance & de toekomst.

LEREN

Bij TPS staat jouw ontwikkeling voorop en doen we er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Wij gaan jou helpen afstuderen. En nee, dat doe je niet alleen. Je krijgt een begeleider vanuit TPS die voor jou klaarstaat om te sparren over je onderzoek. Want hoe formuleer je nou de juiste hoofd- en-deelvragen? En hoe zet je een theoretisch kader op? Dit zijn vragen waar TPS je bij helpt. We helpen je niet alleen op inhoudelijk vlak, maar besteden ook aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt ons afstudeertraject zien als een mini-traineeship, waarbij je verschillende workshops gaat bijwonen en aan de slag gaat met jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Ook krijg je de mogelijkheid om op pad te gaan met collega’s uit het werkveld.

LEVEN

Je bent jong en je wil wat. Dat snappen wij bij TPS ook. Daarom vinden we een hoge fun-factor erg belangrijk tijdens dit afstudeertraject. 40 uur volle focus op je scriptie, daar wordt niemand gelukkig van. Daarom gaan we er af en toe met de groep op uit. Denk aan bootje varen, een drankje doen op de A’dam toren of een lunch aan het water. Anno 2019 wordt het gat tussen je werk- en privéleven steeds kleiner. Collega's worden vrienden, iets wat we bij TPS stimuleren. Daarom organiseren we regelmatig grote events, waarbij we een goede spreker, een bekende DJ of een artiest in huis halen om er een groot feest van te maken. Daarnaast doen we mee aan grote sportevenementen, zoals de Viking Run in Kopenhagen of de beklimming van de Italiaanse Stelvio.

Ik wil deze Stage!

Meer bijbanen en stages uit Leiden e.o.

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op