Skip to main content
AEGEE Leiden (internationaal)

AEGEE Leiden is dé enige echte studentenreisvereniging. We maken deel uit van een netwerk met meer dan 200 zusterverenigingen, in 40 landen met meer dan 13.000 leden. We reizen dus veel door Europa heen. Je hebt elke week, ieder weekend de mogelijkheid om naar een activiteit in een van de uithoeken van Europa te gaan.

Activiteiten Aegee

In Leiden organiseren we meer dan vijf reizen en liftwedstrijden per jaar, meerdere feesten (vaak samen met andere verenigingen), maandelijks een heerlijk diner, vrijwel wekelijks verschillende kleine activiteiten en elke dinsdag is er een borrel waarop je kan bijpraten met mede-AEGEE’ers! De activiteiten lopen uiteen van een avondje poolen tot een groot Europees congres, en van een bootborrel tot een interessante lezing. Bij AEGEE Leiden hebben we vier disputen, meer dan twaalf commissies, er bestaan overal wel collectieven voor, en niemand wordt in een hoekje gedrukt. Alles mag, niks moet.

Contact AEGEE Leiden

Plexus, International House, 1st floor
Kaiserstraat 13, 2311GN Leiden

info@aegee-leiden.nl
aegee-leiden.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leiden Studentenstad

Leiden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leidense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leiden.

Studeren in Leiden

Ga jij studeren in Leiden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leiden

Ga je in Leiden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leiden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leiden

Er zijn een heleboel redenen om in Leiden te studeren én wonen tijdens je studententijd! Leiden staat bekend als een echte studentenstad met veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leiden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leiden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leiden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leiden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.